Londra a inlocuit razboaiele opiului cu cele hibride: Jurnalist BBC, agent de subversiune la Shanghai

Un incident relevant pentru aroganta imperiala, intrigile geopolitice si colonialismul mondial al globalistilor de la Londra a avut loc la Shanghai, unde un jurnalist BBC a fost insarcinat cu misiuni de agent de subversiune al SIS (MI6).

Instigarile la revolte si subversiunile antistatale sunt forme de razboi hibrid, pe care Londra pare sa le foloseasca ca substitute agresive la razboaiele opiului impotriva Chinei. Jurnalistul britanic Edward Lawrence a fost retinut temporar de politie la un protest din Shanghai, in timp ce, infiltrat printre demonstranti, care cereau relaxarea masurilor sanitare anti-covid, isi facea meseria de instigator la nesupunere, impotriva ordinii publice si sigurantei nationale.

Agentul britanic s-a opus cu violenta si injurii retinerii, fiind nevoie sa fie imobilizat, incatusat si dus la sectia de politie. El nu s-a identificat ca jurnalist, in schimb s-a deconspirat printr-un truc folosit de agentii de instigare si subversiune, scriind pe Twitter că „cel puțin un cetățean chinez care a încercat să-l scape de bătaia polițiștilor a fost arestat.”

https://www.hotnews.ro/stiri-international-25930143-video-politia-arestat-batut-corespondentul-bbc-care-relata-protestele-din-shanghai-explicatia-halucinanta-data-autoritatile-chineze-pentru-incident.htm

***

 

Primul Război al Opiului: https://ro.wikipedia.org/wiki/Primul_R%C4%83zboi_al_Opiului

Al Doilea Război al Opiului: https://ro.wikipedia.org/wiki/Al_Doilea_R%C4%83zboi_al_Opiului

 

Primul Război al Opiului: Luptă între vasele britanice și chineze în bătălia de la Chuenpee, 1839

Al Doilea Război al Opiului: Ofițeri chinezi coborând drapelul britanic și arestând echipajul vasului Arrow

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: