Un plan infam, care trebuie denuntat: Iudeo-nazistii de la Kiev, patati cu sange slav, isi confectioneaza o falsa imagine „umanitara” cu cerealele kievorusilor

Presedintele iudeo-nazist al Ukrainei, Volodimir Zelenski, a pus la cale un plan marsav: prin exportul de cereale, din care niciun bob nu a fost muncit si asudat de catre iudeo-nazisti, sa le faca iudeo-nazistilor o imagine „umanitara”. Un alt obiectiv malign e sa scoata exportul de cereale ukrainene de sub controlul ONU si sa-l puna la cheremul globalistilor.

Cu mare pompa propagandistica, planul ticalos titrat „Cereale din Ukraina” a fost lansat sambata, la Kiev, in cadrul unui summit cu „natiunile aliate”, ai caror lideri, care au participat fizic sau virtual, s-au lasat in mod rusinos folositi, ca niste unelte docile, prin transferuri frauduloase din imaginea si credibilitatea acestora in beneficiul exclusiv al iudeo-nazistilor, nicidecum al slavilor ukraineni.

Pletora iudeo-nazista, cuibarita la varful Ukrainei, ii teriorizeaza literalmente pe liderii europeni sa o legitimeze prin declaratii si donatii si sa-i demonizeze pe rusi. La acest summit al nemerniciei, liderul evreu nazist Zelenski si administratia prezidentiala, al carei sef este evreul nazist Andriy Yermak, s-au batut cu pumnii in piepturi de cat de „ingrijorati” sunt fata de „securitatea alimentara globala” si cat de „contributori” sunt pentru ameliorarea „foametei si secetei”, care „nu sunt doar cuvinte goale” pentru Kiev.

Acesti impostori, care au mainile patate de sangele slavilor kievorusi si rusi, nu urmaresc decat specula cu cerealele kievorusilor, sa se imbogateasca si sa obtina lichiditatile cu care sa plateasca enormele cantitati de arme si furnituri militare primite din SUA, cu care spera sa se mentina la putere si sa subjuge Kievorusia. Dar cel mai mare pericol este ca, scotand cerealele de pe piata interna in vreme de iarna si de razboi, evreii sa provoace un nou Holodomor.

Ca o altfel de ciuma neagra intentionata (1346-1353), evreul Genrikh Yagoda a implementat in Ukraina iudeo-comunista – cu ajutorul retelei de evrei acoperiti ca „rusi” sau „ukraineni”, care instigau la nelucrarea pamantului, distrugeau, ascundeau sau externau recoltele – o foamete cumplita, soldata cu moartea a milioane de kievorusi, în iarna 1932-1933. Scopul malefic era de antagonizare intre rusi si kievorusi si sa provoace o a doua revolutie iudeo-comunista prin care globalistii sa ia in stapanire totala si definitiva URSS. Holodomorul, provocat de genocidarele subminari evreiesti, a fost ticalos pus in seama rusilor. Planurile globaliste privind un al doilea Holodomor si o a doua ciuma neagra (vezi laboratoarele biologice ale Statelor Unite din Ukraina) trebuie in mod imperios sa esueze.

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25928169-ucraina-aliatii-lansat-programul-cereale-din-ucraina-pentru-ajuta-cele-mai-vulnerabile-state.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: