Inversiunile progresiste, vizibile si la ministeriala NATO: Blinken scrie cu stanga, iar mizeria evacuarii o da pe gura, prin mirosul coprologic al declaratiilor

Progresistii, penibili si ridicoli inversori si anormalisti care in modul cel mai pacatos posibil se cred „dumnezei”, schimba toata normalitatea creatiei divine: femeia cu barbatul, vaginul cu anusul, mama cu tata, dreapta cu stanga etc.

Exhibitionismul de prost gust al progresistilor a fost vizibil si la ministeriala NATO de la Bucuresti, facand deliciul profilingului geopolitic si comentariilor de culise.

Secretarul de stat american Antony Blinken, participant la ministeriala NATO, a fost vazut scriind cu stanga, ca si ex-presedintele afroamerican Obama sau multi alti inversori si anormalisti din partidul darwinist al lui Joe Biden.

La finalul reuniunii NATO timp de două zile la București, șeful diplomației americane a facut o serie de declaratii cu puternic miros coprologic. Blinken pare sa confirme ca a inversat evacuarea cu alimentarea si dosul cu gura.

Iata cateva eructatii verbale blinkeniene, cu miros de fecale:

  1. „Ucraina continuă să își îmbunătățească situția pe câmpul de luptă, dar Putin atacă în continuare populația civilă”. Real, armata nazistilor de la Kiev e zdreanta, iar rusii nu ii ataca pe civilii kievorusi.

  2. „Copiii, cei bătrâni și cei bolnavi sunt noile ținte ale lui Putin și le lovește în mod barbar și intenționat.” Adevarul gol golut e ca tintele operatiunii speciale a Rusiei in Ukraina sunt globalistii si nazistii.

  3. „Vrea să îi determine pe ucraineni să plece de acasă, să fie înfometați și să crească prețurile la energie, să dezbine NATO.” E un alt fake news grosolan, cei mai multi refugiati sunt globalisti cu acoperire de „ukraineni”, preturile la energie sunt rezultatul jocului pietei libere al cererii si ofertei, cu cat oferta va fi mai restrictionata prin sanctiunile SUA, cu atat preturile vor fi mai mari, iar inselarea de catre globalisti a europenilor va distruge NATO.

  4. „Putin crede că îi vom lăsa singuri. Nu a funcționat și nu va funcționa, îi vom arăta că se înșală. Suntem alături de Ucraina, deși costurile sunt mari, dar altfel ar fi și mai mari.” Asta e vointa unilateralistilor, care vor „razboi permanent”, precum evreul Trotki care voia sange rusesc prin „revolutie permanenta”.

  5. „A închide ochii când Rusia fură teritorii ar avea repercusiuni în toată lumea.” E o minciuna colosala, o inversiune specific globalista, Rusia nu fura, ci isi ia inapoi teritoriile istorice si populatia rusa persecutata.

  6. „Atacurile asupra civililor arată că Putin nu vrea rezolvarea pe calea diplomației. Diplomația poate câștiga doar dacă noi sprijinim Ucraina pe câmpul de luptă, pentru ca la masa negocierilor să aibă argumente.” Blinken mistifica si deserveste diplomatia. De altfel, progresistii de la Casa Alba nu mai au diplomatie, ci darwinistocratie. Luarea inapoi a teritoriilor si populatiei ruse nu va mai face obiectul negocierii, autodeterminarea si-a spus cuvantul, aceasta nu se negociaza si nu face concesii.

 

Surse ale diplomatiei coprologice a lui Antony Blinken: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-25935167-blinken-avertisment-pentru-putin-bucuresti-nu-functionat-nu-functiona.htm

Blinken a făcut mișto de Aurescu cu vizele

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: