Globalistii continua sa implementeze barbaria cancel culture in Ucraina: Inlaturarea statuii împărătesei Ecaterina cea Mare din Odesa, tintind deslavizarea

In imagine: Statuia Ecaterinei cea Mare din Odesa/ Foto: Celestino Arce/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Globalistii au extins razboiul statuilor din SUA in Ucraina. Cancel culture este modul lor specific de dezindigenizare si alogenizare, de marcare darwinista a teritoriilor.

In America, anularea culturii urmareste distrugerea identitatii populatiei native americane, care este covarsitor de rasa alba, religie crestina si origine europeana. Dezeuropenizarea este un genocid cultural, savarsit de progresisti, cu puternice influente naziste si teoretizari evreiesti de selectie rasiala, dupa darwinismul de jungla.

In Ucraina slava si crestina, secta iudaista – provenita din raspandirea deliberata a diasporei evreilor darwinisti, pentru a crea o retea globala in care sa prinda ca intr-o capcana natiunile, popoarele si teritoriile tuturor statelor, potrivit mitului „poporului ales” sa „stapaneasca” lumea si pamantul – urmareste ca prin „derusificarea” instigata si agresiva sa obtina de fapt deslavizarea si decrestinarea ucrainenilor.

Slavii ucraineni nu vor accepta niciodata „derusificarea”. Toti kievorusii stiu ca obiectivul ocult al „derusificarii”, agitate de globalisti si nazisti, este deslavizarea, distrugerea identitatii de neam slav si credinta crestina, care ii fac sclavii globalistilor. Ar fi o abjurare de neiertat a originii comune a rusilor si ucrainenilor, acestia din urma fiind cunoscuti si drept kievorusi, dupa numele lor istoric.

Consiliul local din Odesa a votat rusinos si antislav pentru dezmembrarea și transferarea la muzeul de artă local a unui monument dedicat „Fondatorilor Odesei” care include o statuie a împărătesei ruse Ecaterina a II-a cea Mare.

Presedintele evreu al Ucrainei, Volodimir Zelenski, a încurajat personal înlăturarea statuii Ecaterina cea Mare, mama fondatoare a orasului Odesa. El a semnat în august o petiție care cerea demontarea statuii si discutarea acestui subiect in consiliul local. Globalistii din Odesa cu acoperire de „ucraineni” au plasat, la începutul lunii noiembrie, pe capul statuii Ecaterina cea Mare o cagulă de călău, iar in mana dreapta i-au pus un ștreang. O manipulare ordinara, dupa stratagema problema-reactie-solutie, pe care globalistii au aplicat-o si in SUA si in UK. Consilierii – foarte probabil majoritatea globalisti, care se trag unii pe altii in pozitii din administratie, comert si cultura, pentru a-si instila influenta maligna si controlul ostil -, au votat de asemenea în favoarea înlăturării statuii lui Alexandr Suvorov, un general rus din secolul XVIII, considerat unul dintre cei mai mari comandanți militari din istoria Rusiei. Nu este loc pentru barbaria globalista a cancel culture in lumea civilizata a slavilor.

Indoctrinatii cu minciuna primitiva ca ar avea gene de maimute au totusi o sansa de reintorcere la civilizatie si inscriere in creatia divinitatii: Renegati darwinismul, daramati statuile idolului Darwin, a carui teorie a germinat nazismul, sursa ideologica primara a tuturor atrocitatilor rasiste care au urmat, inspirandu-l pe demonul Hitler!

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25935332-ucrainenii-continua-rusificarea-statuia-imparatesei-ecaterina-cea-mare-din-odesa.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: