Darwinistii vor sa provoace la „altii” infectii politice: Drepturi „colective” pentru sarbii din nordul Kosovo 

Ma intreb ce s-ar intampla daca SUA ar acorda drepturi colective minoritatilor nationale de pe teritoriul american, cu o populatie prin excelenta din imigranti.

Raspunsul nu este greu de dat, ar fi un act sinucigas, precum al atentatorilor care se arunca voluntar in aer: integritatea statalitatii si teritoriului SUA ar fi spulberata! Europenii, asiaticii, mexicanii, africanii etc. vor cere secesiunea.

Dar sa fim linistiti, Statele Unite ale Americii nu au de gand sa se sinucida prin acordarea de drepturi colective potential secesioniste principalelor sale grupari etnice de imigranti.

In schimb, Statele Unite se folosesc de momeala „drepturilor colective” pentru sarbii din Kosovo. Nu pentru a pune in pericol statul artificial pe care l-au creat unilateral, prin forta si a carei „integritate” o supervizeaza cu baza sa militara Camp Bondsteel, langa Ferizaj (Kosovo). SUA vor sa provoce infectii politice si rani taritorial-statale „celorlalti”.

Emisarul special al SUA pentru Balcanii de Vest, Gabriel Escobar, a cerut, la o conferința video la Consiliul Atlantic, acordarea de drepturi colective sarbilor din nordul Kosovo, prin formarea „Uniunii Comunităților Sârbești” (ZSO).

Oficialul SUA a afirmat caîn Europa există multiple exemple de acordare de drepturi colective minorităților” si prin ZSO sarbii vor fi „protejați de instituții kosovare”.

Neindoielnic, SUA nu au nicio compasiune pentru sarbi, pe care i-au bombardat salbatic in 1999. Cu un ZSO incadrat, SUA spera sa puna capat aspiratiilor sarbilor de reunificare si reintoarcerea pamantului sarbesc Kosovo la Serbia. E o diversiune a globalistilor, un precedent de a provoca un nou focar de infectie geo/politica, de care sa se foloseasca pentru infectii secesioniste in regiune si in Europa.  

Sursa info si foto: https://www.stiripesurse.ro/americanii-trag-un-puternic-semnal-de-alarma-ar-putea-aparea-noi-crize-intre-kosovo-si-serbia_2684170.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: