Cine si de ce dezinformeaza?

Anthony Fauci a devenit cunoscut publicului international gratie pozitiei sale politice, de al  2-lea consilier medical șef al președintelui Joe Biden. Din acesta pozitie, el a suscitat controverse teribile prin deciziile sale privind pandemia de coronavirus. Fauci a ajuns sa fie gratulat drept un sarlatan malefic, chiar daca si o astfel de gura poate grai uneori adevarul sau jumatati de adevar, ca in cazul manipularii.

De aceea acest BREAKING NEWS, preluat si comentat de catre dl Constantin Cranganu, mi se pare fortat, daca nu cumva nu urmareste sa-i creasca publicitatea, stiind ca americanii considera ca nu exista publicitate negativa, ci doar publicitate. Totusi, Fauci are ceva adevar cand vorbeste despre o legatura intre schimbarea climei – care evident schimba si profilul imunologic al omului – si cresterea probabila a epidemiilor, inclusiv de covid. „Probabil”, deoarece schimbarea climei este insotita de o adaptare imunologica, ambele la fel de insidioase. Insa a accepta propaganda ca virusul a „scapat” dintr-un laborator „chinezesc” este mai mult decat o speculatie, este o tendentiozitate, fie si daca avem in vedere laboratoarele biologice americane descoperite in Ucraina, unde se lucra intens la crearea si testarea de virusi extrem de periculosi, capabili sa provoace pandemii. In ce scop? Razboi biologic?

De aceea Dr. Anthony Fauci nu „suflă un cuvințel” despre presupusa origine „chineza” a coronavirusului, el stie, precis si deontologic, prin profesia sa, care inseamna rigoare, ca fara probe concludente nicio afirmatie nu are valoare, nu trebuie luata in seama si nu trebuie facuta. Are sens, nu?

Stocarea energiilor „verzi” – călcâiul lui Ahile pentru politicile Net Zero

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: