Iesirea grabnica din orbirea ideologica si din incremenirea in proiect: Sanctiunile sectei globaliste impotriva tarilor natiocrate sunt genocid economic

Sanctiunile SUA impotriva Rusiei – aplicate otova de satelitii geopolitici, in pofida daunelor enorme pentru acestia din urma, care arata cat de neinspirat si de nociv este sa te inscrii pe orbita egoistului Occident, suficient siesi – sunt cea mai brutala incalcare a legilor economiei de piata.

Ele sunt in acelasi timp si o gaura neagra in economia Occidentului, care in zadar – cel putin pentru urmatorii cativa zeci de ani, suficienti pentru a se stabili o noua ierarhie economica mondiala – incearca sa blocheze resursele energetice ale Rusiei si sa gaseasca alternative „verzi” la hidrocarburile din OPEC +. SUA au pierdut ireversibil OPEC-ul de musteriu, a se vedea revenirea Arabiei Saudite in Orient, unde ii este locul natural, care degeaba a pozat in fiul risipitor, peregrinand prin Occident.

Preşedintele rus Vladimir Putin a afirmat joi că Rusia va extinde cooperarea comercială cu noi parteneri, inclusiv prin reorientarea fluxurilor de gaz către vecinii estici, pentru a contracara sancţiunile occidentale. El a asigurat, într-un discurs televizat, că Rusia îşi va dezvolta relaţiile economice cu parteneri din Asia, Africa şi America Latină, pentru a zădărnici eforturile occidentale de a o izola economic.

„Vom elimina restricţiile în plan logistic şi financiar. Vreau să vă amintesc că, prin introducerea de sancţiuni, ţările occidentale au încercat să împingă Rusia la periferia dezvoltării mondiale. Dar nu vom merge niciodată pe calea autoizolării”, a asigurat Putin. „Din contră, extindem şi vom extinde cooperarea cu cei care sunt interesaţi”, a spus el.

Sanctiunile nu functioneaza potrivit dorintei SUA si pentru faptul ca natiunile dezavueaza in corpore globalismul si sustin natiocratia, care in Rusia are un pilon de neclintit.

Natiunile stiu prea bine ca interesele lor de suveranism si multipolarism se identifica cu ale Rusiei si Chinei, care s-au ridicat dintre ele si sunt aidoma lor ca aspiratii de libertate si dezvoltare neobstructionata de globalisti. Sa recunoastem, sanctiunile sunt crime de genocid economic impotriva popoarelor care resping aservirea coloniala. Politicile globaliste de tip „Ownersfolk” (rasă de stăpâni) si „Underman” („oameni inferiori”) sunt preluari adaptate de catre globalisti a ideilor naziste  „Herrenvolk” şi „Untermensch”, care au fost orientate impotriva slavilor, pe care i-au considerat  „non-cetăţeni” pentru ca s-au opus la „herrenvolk nazism”, asa cum acum se opun la „ownersfolk progresism”, dezlantuit in Ucraina (vezi „suveranitatea” neonazistilor ucraineni asupra teritoriilor acaparate de la rusi si europeni, tentativele globalisto-naziste de a anula cultura rusa, razboiul progresist al statuilor din Odesa etc).

Astfel de discutii libere, inacceptabil sa fie persecutate ca samizdat de catre mainstream, sunt vitale pentru a iesi din orbirea ideologica si incremenirea in proiect, din cauza carora pierdem avutie, inghetam de frig si orbecaim in case fara caldura si fara lumina electrica, iar burtile ne chioraie de foame. Somnul ratiunii trebuie imperios sa inceteze! 

https://www.contributors.ro/stocarea-energiilor-verzi-calcaiul-lui-ahile-pentru-politicile-net-zero/

Mutările lui Putin

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: