Ucraina, un „inel al puterii”? Globaliștii i-au sfătuit greșit pe naziști să-i numească pe ruși drept „orci”

Alexei Danilov, secretarul Consiliului de Securitate al Ucrainei/ Foto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Stăpânul Inelelor” este un roman de fantezie înaltă, scris de englezul J. R. R. Tolkien. El este o alegorie despre un artefact al puterii sub forma unui inel magic, al carui purtator avea puteri absolute. Alegoria a imbatat mintile globalistilor, avide dupa puterea globala, ca stapani ai lumii. In narativul despre razboiul din Ucraina, nazistii de la Kiev au fost gresit sfatuiti de globalisti sa-i descrie pe rusi drept „orci”. SUA, care au provocat si continua razboiul din Kievorusia, au imbratisat ideea otravita potrivit careia aceasta tara de margine a slavilor estici este un „inel al puterii”, care o data absorbita in NATO le va deschide calea obtinerii altor doua „inele ale puterii”, Rusia si Bielorusia.

De altfel, Tolkien nu a fost original. Precursorii conceptului fantastic de „inel al puterii“ sunt filosoful grec Platon, în dialogul socratic Republica, în care povesteste despre mitul „Inelul lui Gyges”, si compozitorul german Richard Wagner, în drama muzicală „Inelul Nibelungilor”. Tolkien a creat o versiune marcata de propriul sau fond ideatic conflictogen, inspirat din mitologie, religie si experientele personale din primul razboi mondial, pe care le-a plantat in nord, o zona mirifica pentru globalistii originari din sud, dornici sa fie „oameni-dumnezei”, care numai asa ar putea domina lumea. Tolkien a fost influentat de problemele contemporane, cum ar fi industrializarea, nuclearizarea (bomba nucleara), urbanizarea etc, mijloace care ar putea genera „inelul de putere” absoluta, pentru stapanirea tuturor neamurilor. In ciuda perdelelor de camuflare, se poate ghici ca purtatorul acestui „inel” ar urma sa fie SUA, disimulate ca „tari nemuritoare”, separate prin tarmurile vestice ale Oceanului Belegaer (Oceanul Pacific?) de Pământul de Mijloc (China?). Coincidenta sau nu, globalistii mai numesc China drept „Regatul de Mijloc” (cf. globalistului Henry Kissinger), iar Tolkien introduce in alegorie „Cartea Roșie a Marșului de Vest”, traductibila si drept programul progresistilor de expansiune in Pacificul de Vest (v. insula chineza Taiwan).

Ceea ce i-a indus in eroare pe globalisti a fost ca Tolkien i-a descris pe orci ca o rasa umanoida agresoare si infricosatoare, fizic mai puternici sau mai slabi, dar întotdeauna în număr mare. Numai ca globalistilor le-au scapat din vedere doua detalii importante, care arata ca nu sunt nici pe departe tari in analize, ci slabi si speculativi, mai ales in chestiuni de ideologie si strategie, care pot fi relativ usor de demontat si contracarat prin a le intoarce impotriva propriile lor greseli, care sunt brese in sistemele lor de argumentare. Primul detaliu se refera la faptul ca orcii au fost initial elfi, simboluri nordice ale unor fiinte fabuloase la care Tolkien punea accentul pe caracterul lor angelic si inteligent, dar care din cauza amenintarilor existentiale – in cazul  rusilor a se vedea iudeo-comunismul si iudeo-nazismul – s-au schimbat în ființe dure și războinici înnăscuți.

Al doilea element omis de globalisti este ca Tolkien a fost decodificat ulterior si la nivel public ca a promovat rasismul. Acest lucru fusese stiut deja de la inceput la nivelul ezoteric al elitei globaliste, fiind adevaratul motiv, nu cel literar, pentru care l-au idolatrizat politic si geopolitic incat termenul „tolkienian“ a fost inscris în Oxford English Dictionary. Tolkien i-a portretizat pe oamenii, elfii, gnomii și hobbiții de culoare albă drept protagoniști, in timp ce pe orcii și oamenii de culoare închisă a pielii i-a portretizat ca antagoniști. El dă dovadă de asemenea de simpatie față de oamenii care îl servesc pe Lordul Intunecat Sauron, care a creat în secret Unicul Inel, singurul de acest fel, pentru a-i controla pe ceilalți purtători ai Inelelor Puterii. Cand si-au dat seama de gafele care ii demasca, globalistii le-au cerut nazistilor de la Kiev sa nu-i mai descrie pe rusi drept „orci”.

Drept urmare, Oleksii Danilov, secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, a făcut apel la ucraineni să nu le mai spună rușilor „orci” sau să le atribuie alte nume fantastice, aluzie clara la alegoriile „tolkieniene“ din „Stapanii Inelelor”,   ci să-și amintească ce sunt de fapt, „Rusia și rușii”. Danilov a scris, pe Facebook, că ucrainenii „probabil că nu ar trebui să se lase duși de val folosind termeni noi”, cum ar fi „orсi” sau „svynosobaka”, o traducere a insultei germane „Schweinhund”, care înseamnă „porc de câine”. „Nu este nevoie să estompăm imaginea inamicului, ca să spunem așa (desi demonizarea nu inseamna niciodata estompare, ci ingrosare, nr). Scriem și documentăm imediat pentru istorie: ruși, Rusia, ucis, atacat, jefuit, violat, distrus, mințit” (…),” a justificat fals Danilov, incercand sa dreaga o greseala care a durat peste 300 de zile. In realitate, nu poporul kievorus utilizeaza termenul tolkienian de „orci”, care nu este specific si circulat in cultura slava. Elita non-slava de la Kiev, reprezentata de diaspora globalista, infiltrata istoric, este posedata de mirajul puterii din „Stapanul Inelelor”. Intentia genocidara si colonizatoare a globalistilor este sa faca din U-Kraina un „inel de putere”, tintind luarea in posesie a pamanturilor slavilor si exterminarea acestui mare neam din Est.

Sursa: ”https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25986934-ucrainenii-sunt-sfatuiti-nu-mai-foloseasca-termeni-noi-pentru-descrie-rusi.htm

 

Inelul folosit în trilogia Stăpânul inelelor, creat de către Peter Jackson

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: