Plan terorist al SUA, de liderocid? Asasinarea presedintelui rus Putin, o calchiere a uciderii globaliste a presedintelui american Kennedy?

Serghei Lavrov/ Foto: Alexander Vilf / Sputnik / Profimedia

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a denuntat ferm, marti, declarațiile unor oficiali anonimi de la Pentagon privind o lovitură care să „decapiteze” Kremlinul.

Aceste amenintari liderocide ale globalistilor de la Washington au de fapt la origine o intentie planuita de a-l asasina pe presedintele rus Vladimir Putin.

Nu-i exclus ca planul unei asemenea barbarii sa fie incurajat de reusita uciderii de catre globalisti a presedintelui american Kennedy, in 1963, in ciuda faptului ca, in 1962, Kennedy salvase SUA din criza rachetele cubaneze.

Kennedy era foarte iubit de poporul american, el a fost primul presedinte catolic al SUA, care a vrut sa lecuiasca tara de infestarile sectei globaliste cu organizatii secrete ale fricii, urii si rasismului, ca mijloace totalitare de control.

Prin aspiratiile natiocrate si general umane, aflate in antagonism cu globalismul, care e dusmanul de moarte al natiunilor, presedintele rus Vladimir Putin se aseamana foarte mult cu presedintele american John F. Kennedy.

Ambii au calitati esentiale care ii situeaza de partea buna a istoriei. Ca si Kennedy, Putin este iubit si urmat covarsitor de catre poporul rus. Evident, se exclud razletii infiltrati si acoperiti ca „rusi”, care sunt ostili Rusiei si rusilor.

Legatura organica dintre presedintele rus si poporul rus este recunoscuta de fapt si de catre globalisti. Cand ei ameninta cu „decapitarea”, practic se refera la o unitate vitala intre cap si trup, intre liderul rus si corpul national rus.

„Există niște „oficiali anonimi” la Pentagon care au făcut amenințări privind o „lovitură de decapitare” a Kremlinului, ceea ce înseamnă, de fapt, o amenințare cu asasinarea președintelui rus”, a declarat seful diplomatiei ruse.

Lavrov a facut apel la ratiune: „Dacă cineva chiar are astfel de idei, atunci acest cineva ar trebui să se gândească mult la posibilele consecințe ale unor astfel de planuri.”

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25988992-lavrov-sustine-washingtonul-vrea-asasineze-putin-gandeasca-mult-posibilele-consecinte.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: