Anul 2023: Prabusirea sistemului colonizator si de apartheid din Israel, crearea statului Palestina si mari reunificari nationale in Europa si Asia

Rusia a dat semnalul predictiilor pentru anul 2023. La cele 10 profetii facute de Dmitri Medvedev, fost presedinte si premier al Rusiei, prevad ca anul viitor se vor indeplini si urmatoarele aspiratii istorice, impartasite de intreaga lume:

1. Sfarsitul sistemului colonizator si de apartheid din Israel, crearea statului Palestina cu capitala in Ierusalimul de Est, inceputul pacii vesnice, indelung asteptate si artificial intarziate, intre arabi si evrei, in Orientul Mijlociu.

2. Incheierea epocii intunecate de colonizare globalista a lumii prin reteaua diasporelor globalistilor, care, cu tupeu „liber”, prin subversiuni si lovituri de stat, preiau controlul in tarile pe teritoriile carora au fost ingaduiti sa rezideze. Finalul sclavagismului globalist a venit, i-a sunat ceasul!

3. Reunificarea legitima a poporului coreean, prin unirea Coreei de Nord cu Coreea de Sud, si afirmarea viguroasa a Coreei reunificate si a Peninsulei Coreene integrate, ca un contributor semnificativ al noii lumi multipolare.

4. Reintregirea teritoriala de drept a Chinei cu insula chineza Taiwan, ca efect al dreptului chinezilor taiwanezi de a se alatura milenarului si maretului lor popor chinez, fara dezbinari si obstructii externe, care sunt nule si neavenite.

5. Declararea independentei Scotiei fata de Regatul Unit.

6. Dezintegrarea megastatului artificial „Ucraina” (cel mai mare din Europa!), o stransura de razboi de teritorii praduite de la europeni si rusi, si aparitia statului slav Kievorusia.

7. Mari reintregiri teritorial-nationale in Europa Centrala si de Est cu teritorii anexate si „incalcite” malign, prin pacte iudeo-naziste si iudeo-comuniste, cu scopul satanic ca europenii sa nu se inteleaga niciodata si sa fie slabiti perpetuu, pentru a fi mai usor subjugati de catre globalisti.

8. Partidul politico-satanic LGBT al globalistilor va fi scos in afara legii in marea majoritate a tarilor lumii, pentru a apara normalitatea, identitatea, credintele si traditiile natiunilor – obiect al securitatii nationale si integritatii rasei umane.

9. Harta globalista a lumii va disparea si va fi inlocuita cu harta natiocratiilor lumii; o noua ordine mondiala, mai buna si mai dreapta, va fi reconfigurata in linii mari si va avea drept fundamente multilateralismul si suveranismul.

10. Dolarul american isi va inceta hegemonia mondiala, va deveni o moneda cu circulatie cel mult regionala, restransa la tari anglo-saxone si tarile colonii ale acestora.

11. Centrul economico-financiar al lumii se va muta din Occident si din Statele Unite ale Americii in Orient si in Asia, in Statele Unite ale Asiei (ca integrare, nu ca statalitate).  

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: