Un tupeu specific si megacostisitor pentru „ceilalti”: Presedintele evreu al Ucrainei, Volodimir Zelenski, distruge Ucraina si cere Europei sa o reconstruiasca

Presedintele evreu al Ucrainei, Volodimir Zelenski, are un tupeu specific, care deja enerveaza multa lume. Practic el distruge Ucraina, prin refuzul negocierilor de pace si continuarea inutila a razboiului, dar prezinta nota de plata Europei, cerandu-i sa o reconstruiasca!

Zelenski a tinut, miercuri, un discurs sforaitor in parlamentul de la Kiev, in care a descris reconstrucţia Ucrainei după războiul cu Rusia, care vrea sa-si ia inapoi teritoriile istorice ruse,  drept cel mai mare proiect economic al Europei. El s-a laudat că Ucraina este acum ”pe drumul victoriei” şi a devenit unul din „liderii lumii libere” care a făcut ca „Occidentul să nu se mai teamă de Rusia.”

Trufia sefului regimului nazist si militarist de la Kiev pare sa fi prins noi aripi dupa vizita acestuia in SUA si intalnirea cu presedintele Joe Biden, de la care a obtinut un nou ajutor militar substanţial, inclusiv o baterie de rachete Patriot.

Zelenski a reafirmat cu batosenie obiective ireale pentru ramasitele istovite ale armatei ucrainene, imputinate si de dezertari, care nu recunosc noua realitate de razboi, prin care Rusia si-a reincorporat legitim cele patru regiuni ruse din Ucraina. El ne aminteste de iratiunea evreului Hitler, care se iluziona cu razboiul pana la „victoria finala”, iluzie care a costat Germania o tara in ruine si fara stat.

El a spus ca obiectivul armatei sale este restabilirea integrităţii teritoriale a Ucrainei, înfrângerea militara a Rusiei şi retragerea acesteia din toate teritoriile foste ucrainene, din Donbas si din Crimeea. Numai un idiot util al SUA poate vorbi de „infrangerea Rusiei”, ori un disperat care incearca sa-si salveze regimul si rapturile teritoriale cu pretul vietilor supusilor, pana la „ultimul ucrainean”. Zelenski a schitat si angajat deja bugetul UE, pe care crede ca il va capusa pentru a reconstrui ceea ce el distruge printr-un razboi ruinator si in zadar. ”Reconstrucţia (Ucrainei) va fi cel mai mare proiect al Europei”, anticipează Zelenski.

https://www.stiripesurse.ro/zelenski-schiteaza-bugetul-europei-reconstructia-ucrainei-va-fi-cel-mai-mare-proiect-al-europei_2721985.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: