Lipit de putere ca marca de scrisoare: Ce personaj penibil, Bolsonaro isi incheie mandatul plangand!

Jair BolsonaroFoto: Bruna Prado / AP / Profimedia

Preşedintele brazilian de dreapta Jair Bolsonaro, invins in alegeri de politicianul de stanga Lula da Silva, se desparte cu greu de putere, ca si cand ar fi fost lipiti pe viata. E lucru cert, a fost momentul cand a urat cel mai mult democratia.

Bolsonaro şi-a luat rămas bun de la susţinătorii săi, vineri, plangand la propriu, dovedind cat de dureroasa este despartirea de putere, cand ti-o grefezi organic, ca parte din tine, caz in care este nevoie de o „separare chirurgicala”! 

Arogant, el nu a precizat dacă îi va înmâna duminică eşarfa prezidenţială succesorului său, aşa cum prevede protocolul de învestitură, întrucât în perioada 1-30 ianuarie 2023 va fi în SUA, care nu este exclus sa-l instige si sa-l ajute la o lovitura de stat militara, cum fac de regula globalistii, cum au facut si in Ucraina. Haideti ca acestui fatalau ridicol al globalistilor sa-i cantam „Nicio lacrima”, de Dan Spataru!

 

Maleficul Jair Bolsonaro, teatru sfasietor la plecarea de la putere: Globalistii l-au invatat bine lectia emo a victimizarii si culpabilizarii!

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-international-25995638-video-brazilia-jair-bolsonaro-isi-ramas-bun-sustinatorii-sai-plangand.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: