Debritanizarea dezbină: Nici regele aservit şi nici leadershipul de imigranţi nu-i vor uni pe britanici

Rishi Sunak/ Picture by Lauren Hurley

Premierul Marii Britanii Rishi Sunak si-a aparat, sambata, in mesajul de Anul Nou, deciziile bugetare nepopulare în faţa creşterii preţurilor şi a spus că mizează pe încoronarea lui Charles al III-lea pentru a-i uni pe britanici în 2023.

Sunak si-a motivat politica de austeritate agresiva cu „efectele pandemiei” şi ale „invaziei barbare a Ucrainei”. El a ocolit cauze esentiale si cumulate: Brexitul, o lovitura in centrul vital al economiei britanice, si sanctiunile britanice bumerang impuse Rusiei natiocrate, care aproape au dublat deja preţurilor energiei pentru populatia britanica.

Noul prim-ministru din 10 Downing Street, care i-a succedat lui Liz Truth in octombrie, a impus sacrificii sociale dureroase, prin creşterea taxelor si refuzul majorările salariale, cerute de populatia britanica. Guvernarea sa a declansat mişcări sociale fără precedent de zeci de ani.

Strategia lui Sunak, evocata in Mesaj, privind controlul protestelor britanicilor fata de dezastrul economic si social, este total rizibila. Tinta sa discutabila este sa faca din incoronarea fastuoasa a lui Charles al III-lea, programata pe 6 mai, o vitrina opulenta, cu un rege putred de bogat si corupt, pentru un regat saracacios si o populatie umila.

„Nu voi pretinde că toate problemele noastre vor dispărea în noul an. Dar 2023 ne va oferi ocazia de a arăta pe scena mondială ce are mai bun Marea Britanie”, s-a grozavit britanicul non-nativ. „În acest an istoric al încoronării Majestăţii Sale regele, ne vom uni cu mândria a tot ce are mai măreţ această ţară”, a spus Sunak. Agitpropul sau de prim-plan, fals zambaret si fals optimist, nu poate acoperi fundalul si previziunile cenusii. Nici Coroana aservita globalistilor si nici leadershipul de imigranti nu-i vor uni pe britanici, ci exclusiv un sistem si o politica indigenizate si rebritanizate. Protestele pot inunda oricand spatiul politic.

https://financialintelligence.ro/marea-britanie-premierul-sunak-mizeaza-pe-incoronarea-lui-charles-al-iii-lea-pentru-a-uni-tara-in-pofida-crizei/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: