Mega-cinism globalist al ambasadoarei SUA la Kiev: Ucrainei ii spune «Glorie»  in loc de «RIP», in timp ce-i inteteste arderea de tot in focul razboiului

Falsa incurajare ca este «invincibila» si va «invinge» Rusia este o inselatorie globalista de proportii, cu consecinte existentiale dintre cele mai grave pentru statalitatea artificiala a Ucrainei, degenerata in nazism, din rapturi teritoriale de la rusi si europeni.

De aceasta strategie de inselare a uzat duminica si ambasadoarea SUA la Kiev, Bridget Brink, cand a comentat atacurile lansate de Rusia asupra Ucrainei în primele ore ale Anului Nou. Într-un mesaj manipulator postat pe Twitter, diplomata americana a scris că liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, nu înţelege că ucrainenii sunt făcuți din oţel.

„Rusia a atacat cu lașitate Ucraina, în primele ore ale noului an. Putin încă nu pare să înțeleagă că ucrainenii sunt făcuți din oţel. America este absolut încrezătoare că Ucraina va câștiga în 2023. Glorie Ucrainei!”, a scris Brink cu cinism. Ea a folosit expresia „Glorie Ucrainei” in loc de „Rest In Peace” (RIP) in timp ce-i inteteste arderea de tot in focul razboiului.

Referinte: https://www.stiripesurse.ro/ambasadorul-sua-la-kiev-acuza-rusia-de-lasitate-putin-nu-intelege-ca-ucrainenii-sunt-facuti-din-otel_2726040.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: