Criza propagandei cacotopice de razboi: Londra este nevoita sa-si abandoneze stereotipia abordarilor triumfaliste pro-naziste si defaimatoare anti-ruse

Soldati rusi, in operatiunea militara speciala din UcroNazzi/ Foto: Olga MALTSEVA / AFP / Profimedia

Pentru prima data, propaganda ministerului britanic al apararii este nevoita sa iasa din stereotipia abordarilor sale cacotopice privind razboiul din Ucraina. Practic, Londra isi rupe, cel putin in noua conjunctura, firul prezentarilor cacotopice, triumfalist-pronaziste si defaimator-antiruse.

În sinteza de front din ultima zi a anului 2022, ministerul britanic spune că, din octombrie, Rusia a urmat, in razboiul din Ucraina, un model de lansare a unui val intens de atacuri la fiecare șapte până la zece zile. Britanicii anticipeaza ca rusii vor rupe acest tipar in zilele si in etapa urmatoare, ceea ce ar putea insemna „totul este nou pe frontul de est”.

Sugerarea britanica este ca acest tipar de atacuri va fi scurtat la cateva zile sau vor fi chiar atacuri zilnice, cu lovituri cu raza lunga de actiune. Dintr-o data, globalistii londristi recunosc noile realitati ale razboiului, vorbind despre coplesirea apararii antiaeriene ucronazzi, colapsul infrastructurii energetice a Ucrainei si prabusirea moralului populatiei ucrainene. Propaganda de razboi a Londrei s-a devoalat astfel ca fiind kakotopica, prin tentativele de control global al mintii privind razboiul, construirea de realități ficționale de razboi, in care  oamenii sunt obligati sau amenințati să creadă, si construirea de rivalitati fictionale, intre rusi si kievorusi. Acestea sunt caracteristici ale kakotopiei, specifice statelor globalitare (adepte ale globalismului) si totalitare (marxiste si/sau hitleriste).

Referinte: https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25996214-cum-putea-rusia-rupa-tiparul-atacurilor-zilele-urmatoare.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: