De ce natiocratul sirian Assad este „dictator” (SUA), ca isi apara patria de atacuri si jafuri globaliste?!

Atacurile teroriste ale Israelului asupra Siriei si jefuirea gangstereasca de catre SUA a petrolului acestei tari arabe sunt de un cinism si primitivism de neacceptat.

Solidaritatea si normalizarea relatiilor internationale cu Siria sunt raspunsuri legitime ale lumii civilizate, de sustinere a Siriei si de condamnare a barbariilor globaliste.

Acum, situatia din Siria este semnificativ diferita de cea din timpul razboiului civil si agresiunii teroriste din partea Statului Islamic, finantate si inarmate de catre globalisti. Siria s-a inscris pe un curs constructiv, de reconciliere si refacere, care necesita sprijin international.

Primii sprijinitori ai normalizarii situatiei din Siria sunt si trebuie sa fie, in mod logic si necesar statele vecine Siriei si cele regionale, din Orientul Mijlociu.

Din aceste ratiuni absolut justificate, preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat ca este deschis unei întâlniri cu presedintele Siriei, Bashar al-Assad. Un ministru al Ankarei s-a intalnit déjà, la sfarsitul lunii decembrie, la Moscova, cu omologul sau de la Damasc.

Nicio tara din lume nu are nevoie de aprobarea Statelor Unite pentru a-si activa relatii pozitive cu Siria, care este preocupata de stabilitatea interna si regionala.

In acest nou context, obstructionarea nejustificata si rau intentionata de catre SUA a normalizarii situatiei din Siria si a relatiilor sale interstatale nu a facut decat sa mobilizeze critici si dezaprobari internationale la adresa Americii.

Pentru a mentine un mediu geopolitic tulbure in Orientul Mijlociu, care sa ii favorizeze prezenta militara si imixtiunile geopolitice in regiune, Washingtonul a lansat marţi un controversat apel tuturor naţiunilor să se gândească de două ori înainte de orice normalizare a relaţiilor cu „brutalul” preşedinte sirian Bashar al-Assad.

„Nu sprijinim ţările care îşi intensifică relaţiile sau îşi exprimă sprijinul pentru reabilitarea lui Bashar al-Assad, un dictator brutal”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Ned Price. De ce liderul patriot sirian al-Assad este „dictator”, pentru ca isi apara patria de atacurile si jafurile globalistilor?!

Noua mutare a Turciei care enervează America

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: