Bahmut:  Briganzii americani, amenintati sa piarda controlul asupra minelor de sare si ghips din Donetk

Referirile SUA la resursele naturale din zona orasului Bahmut (Artemivsk, 1924-2016), in estul Kievorusiei, arata interesul economic colonial al globalistilor pentru bogatiile slavilor.

In zona Bahmut se afla mine de sare si ghips, asupra carora briganzii americani risca sa piarda controlul, in urma cuceririi iminente a orasului de catre fortele ruse.

SUA a sustinut, joi, ca „aliatul” preşedintelui rus Vladimir Putin, Evgheni Prigojin, fondatorul organizației paramilitare ruse Wagner, este „interesat” să preia controlul asupra minelor de sare şi ghips din apropierea oraşului Bahmut.

Sunt de remarcat termenul ciudat de „aliat”, cand de fapt este vorba despre un patriot si un lider executiv din leadershipul militar al Rusiei, condus de liderul suprem Vladimir Putin, mandatat electoral, si legarea reductionista a actiunilor organizatiei Wagner de o persoana, cand in realitate in discutie este o echipa paramilitara de elita.

Cele doua tactici de inselare ale SUA incearca in zadar sa minimalizeze determinarea covarsitoare a poporului rus de a-si lua inapoi teritoriile istorice din conglomeratul U-Kraina, operat de globalisti, si sa abata atentia de la obiectivul politico-militar al intregii Rusii privind operatiunea militara speciala din U-Kraina.

Conform unei declaraţii făcute joi de un oficial al Casei Albe, „există indicii că motive de natură financiară determină obsesia Rusiei şi a lui Prigojin pentru cucerirea Bahmutului”. E un alt truc globalist, pentru a induce ideea falsa de criza de resurse financiare a Rusiei, care ar afecta indeplinirea obiectivelor operatiunii militare speciale ruse.

Orasul Bahmut, evocat si de magnatul american Elon Musk, ceea ce intareste ideea ca e o miza economico-coloniala pentru globalisti, face parte din oblastul (provincia) Donetk, care este o parte componenta importanta a regiunii Donbas.

Oblastul Donetk este cea mai dens populată regiune din U-Kraina și economic se situeaza pe locul II după capitala Kiev. Cauza acestei densități demografice si dezvoltari economice o reprezinta prezența a numeroase orașe industriale și sate aglomerate în jurul acestora (urbanizare), cat si a unor imense bogatii naturale.

Donetk, incluzand Bahmut, are pentru globalisti nu numai o miza geostrategica, ci si una geoeconomica. Geostrategia este expresia concentrata a geoeconomiei, asa cum politica este expresia concentrata a economiei. Donetk face parte din cele patru regiuni anexate oficial Rusiei (alaturi de Lugansk, Herson si Zaporojie), iar Republica Populară Donețk controleaza deocamdata circa o treime din teritoriul regiunii, dar fara indoiala ca acest teritoriu rus va in cele din urma eliberat in totalitate, problema e de cand, nu de daca.

Referinte: https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26005754-este-obsedata-rusia-cucereasca-orasul-bahmut-explicatia-casei-albe.htm

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: