Sanctiunile-represalii ale globalistilor impotriva palestinienilor: Israelului si lui Netanyahu sa nu li se mai deschida nicio usa si sa devina nefrecventabili

Represalii pentru demersul Palestinei la ONU – prima decizie luată de noul cabinet Netanyahu

Israelul a anunţat, vineri, adoptarea de sancţiuni-represalii împotriva Autorităţii Palestiniene, pentru a o face „să plătească preţul” demersului său recent de a determina Organizatia Natiunilor Unite (ONU) să examineze chestiunea ocupaţiei israeliene din Teritoriile Palestiniene.

Sanctiunile economico-financiare antipalestiniene, luate joi în prima reuniune a cabinetului de securitate al noului guvern evreu, condus de Benjamin Netanyahu, se inscriu in sfera genocidului economic. Umanitatea si civilizatia nu vor ramane spectatoare, raspunsul va fi activ si specific, de izolare, limitare si lecuire, impotriva genocidului si barbariei evreiesti. Statului Israel si lui Benjamin Netanyahu nu trebuie sa li se mai deschida usile politico-diplomatice de catre natiunile culturale si comunitatea internationala, ei trebuie sa fie tratati ca nefrecventabili, ca niste paria.

Expresia si reactia hormonale „sa plateasca pretul”, cu care evreii isi motiveaza reactiile disproportionate si nejustificate impotriva palestinienilor, pentru ca acestia au cerut in mod legitim ca ONU sa analizeze si sa dispuna in problema ocupatiei ilegale de catre Israel in Teritoriile Palestiniene, iese din domeniul moralei si dreptului international. Evreii incalca monstruos dreptul inviolabil la petitie si denunt adresate instantelor internationale, cat si dreptul sacru al partii vatamate palestiniene la aparare juridica a teritoriului national, supus agresiunii, ocupatiei si colonizarii evreiesti.   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: