Inconsistenta „competitiei” SUA – China: Globalistii nu iau in calcul esentialul in comparatia cu China, ca raportul demografic si de munca este esential diferit

Sursa: SUA: Camera Reprezentanţilor va avea o comisie care se va axa pe competiţia cu China

In nebunia oarba de a fi primii cu orice pret, chiar daca date si cifre semnificative nu o recomanda sub nicio forma pentru prima pozitie economica mondiala, secta globalistilor de la Washington a creat o comisie a Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA cu privire la „competiţia” cu China, pentru a-i combate influenta internationala crescanda, pe care o va monitoriza si va emite recomandări de politică externa.

Comisia este bipartizana in privinta politicilor antichineze si antiasiatice, care fara indoiala va sugera multe masuri nejustificate si neprovocate ale SUA de obstructionare pe cat de mult posibil a Chinei. Inca o data ni se da o idee despre mijloacele SUA, lipsite de onestitate este putin spus, care sunt scuzate de scopul globalist, de a subjuga Lumea.

Trebuie insa spus ca globalistii, adepti ai calculele avide privind avutiile natiunilor, care fac obiectul jafurilor lor sistematice prin retelele statal-institutionale (banci, corporatii etc) si cele ale diasporelor special diseminate, spre a prinde lumea ca intr-o panza de paianjen sau plasa de pescuit, pleaca de la premise total false in relatiile lor cu chinezii. SUA nu iau in calcul esentialul in comparatia cu China, ca raportul demografic si de munca este esential diferit, de 1:5. SUA ignora legea universala a numerelor mari, care opereaza atat in fizica astrelor cat si in cea a pamantenilor, ca determinante sunt diferentele de marime, fie ele de suprafata, masa, volum, densitate sau populatie, ca in cazul de fata. Din perspectiva raportului demografic si de munca esential diferit in relatia SUA-China, nu se justifica in niciun fel pretentia SUA de a avea PIB, comert si consum mai mari decat China. E normal ca cifrele sa fie mai mari pentru gigantul asiatic, pentru a-si hrani cele 1,5 miliarde de locuitori. Deci nu se poate vorbi, in termeni rationali si de posibilitate, de „competitie” intre SUA si China. O populatie de cinci ori mai mare va munci si crea de cinci ori mai mult. Valoarea adaugata insumata a unei populatii de cinci ori mai mare va fi de cinci ori mai mare. Aceasta se va reflecta corespunzator intr-un PIB, un comert si un consum de cinci ori mai mari decat ale unei populatii de cinci ori mai mici, cel putin teoretic, dar oricum superioare practic. Lex dixit! 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: