Republicanii vorbesc de funie in casa spanzuratului: Vor „ancheta” transformarea guvernului progresist al lui Biden in „arma”, dar nu spun nimic despre tinte

O noua veste vine din SUA, la pachet cu controverse rezonabile, despre inscenari bipartizane si acoperitoare.

Republicanii, care controlează Camera Reprezentanţilor a Congresului SUA, au votat marţi pentru începerea unei anchete cu privire la „transformarea în armă” a guvernului federal de către preşedintele democrat Joe Biden.

Nu e ceea ce pare sau ar trebui sa fie, dar e de retinut ca republicanii sunt in postura celui care vorbeste de franghie in casa spanzuratului. Ei au promis că vor folosi noua lor majoritate în Cameră împotriva Departamentului de Justiţie, a FBI şi a altor agenţii federale care îi anchetează pe fostul preşedinte Donald Trump şi susţinătorii săi care au luat cu asalt Capitoliul la 6 ianuarie 2021. Efectul practic al anchetei va fi de soldare a conturilor cu acuzatii ale celor doi lideri.

Guvernul iudeo-progresist al lui Joe Biden e caracterizat de rasism, suprematie si anormalitate. Tintele sale sunt esentiale. Prima sa tinta este chiar poporul american, caruia ii anuleaza cultura si istoria, ii ataca identitatea, traditiile si dreptul de proprietate asupra propriei lor tari, pe care a tradat-o ca „tara promisa”. A doua tinta o reprezinta libertatea natiunilor si multilateralismul, pe care le subjuga unilateralismului si suprematiei inrobitoare ale SUA.

A treia tinta este rasa umana, careia ii ataca normalitatea, datul natural si humano-genetic privind genul, hetero-sexualitatea, familia, casatoria, barbatul, femeia, copilul etc. Acestea sunt tintele armei reprezentate de guvernul darwinist, de selectie rasiala si sociala, al lui Joe Biden.

Referinte: SUA: Republicanii din Camera Reprezentanţilor au votat pentru o subcomisie care să ancheteze ‘transformarea în armă a guvernului federal’

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: