Orwellismele Pentagonului privind Rusia: Numirea strategica a sefului operatiunii ruse din Ucraina e „o provocare sistemica”, victoria Soledar e un „esec”

Statele Unite continua sa ramana incremenite intr-o propaganda in termeni orwellisti la adresa Rusiei, cu pretul decredibilizarii totale, pe care lumea a decodificat-o.

Afirmatiile sau negatiile SUA despre Rusia si operatiunea militara speciala rusa in Kievorusia sunt anormale si rasturnate, opuse tendentios realitatii si adevarului.

Ele trebuie real citite in cheia substituirii lor cu antonime, in care, de pilda, cuvantul „nejustificat” este inlocuit cu antonimul justificat, „neprovocat” cu antonimul provocat, „infrangere” cu antonimul victorie etc., si intr-o nota de indreptare a inversiunilor, prin care Statele Unite atribuie Rusiei actele globalistilor impotriva umanitatii.

Tributar acestor distorsionari, in scopul inselarii opiniei publice, Pentagonul si-a mai adaugat in pasiv o aberatie. Secretarul de presă al Pentagonului, generalul de brigadă din Forţele Aeriene Pat Ryder, a calificat tendentios numirea de către Rusia a unui nou conducător al campaniei de a-si lua inapoi teritoriile istorice din Ucraina si de a denazifica si demilitariza regimul de la Kiev, la un briefing de presă.

Substratul acestei numiri, nevazut sau ignorat de catre globalisti, ori si mai precis neconvenabil acestora, este de a consolida leadershipul militar rus al operatiunii speciale din Ucraina, despre care sunt indicii ca va trece intr-o faza decisiva, si de a o integra in tablourile regional (v. Balarus) si global (v NATO) ale razboiului initiat si hranit de SUA.

Ryder a delirat politico-agonic despre pretinse „probleme” logistice, de comandă, control si susţinere ale Rusiei şi „eşecul” în atingerea obiectivelor sale strategice.

El a mai spus cu ipocrizie ca Rusia ar trebui sa se „concentreze” pe „retragerea” din Ucraina, adica din teritoriile rusesti, pentru a salva vieţi. Este o alta inversiune, real SUA ucid slavi, rusi si kievorusi, si trebuie sa inceteze acest razboi de agresiune impotriva slavilor.

 

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26018213-numirea-noului-conducator-invaziei-ucraina-reflecta-provocari-sistemice-pentru-rusia-afirma-pentagonul.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: