Riscul sisific al dezbinarii, care ne poate prabusi, din nou: Sa nu cadem in capcana instigarilor globaliste de a „pedepsi” Europa cu euro-scepticism

Parlamentul European a dat publicitatii, vineri, sondajul periodic Eurobarometru, privind starea de spirit a europenilor din cele 27 de state membre ale UE. E o scadere generala de optimism privind UE, dar cei mai euro-sceptici sunt românii, dupa ce au fost campioni ai euro-optimismului.

Cresterea alarmanta a euro-scepticismului si instigarile globaliste de a „pedepsi” Europa pentru te miri ce cauze imaginare nu pot sa nu ne ingrijoreze, pe buna dreptate. Ideea europeana e motorul miracolului  european, numit UE.

Am aflat, vineri, de instigarea de catre SUA a Serbiei ca sa „pedepseasca” Rusia pentru operatiunea militara speciala, numita”agresiune” de globalisti, de a-si recupera legitim teritoriile ruse din Ucraina, care i-au fost luate pe nedrept.

Am aflat apoi, de la un dialog neconventional la FET, ca un invitat special i-a instigat pe romani sa „pedepsesca” Austria, Olanda, Suedia si nu in ultimul rand Uniunea Europeana, pe care a tot batjocorit-o aiuristic cu expresia „partidul comunist de la Bruxelles”, pentru chestiuni care nu le sunt lor imputabile, ci noua, incapabilitatii noastre.

Cuvantul „pedeapsa” este o coincidenta? Categoric, nu! A „pedepsi” este un cuvant de ordine de la centrul globalist pentru globalisti si diaspora globalista, de a pedepsi Rusia, care inseamna a pedepsi si Europa, si de a pedepsi Europa, care inseamna a pedepsi si Rusia. Ar fi o greseala cu urmari dezastruoase sa cadem in capcana instigarilor globaliste de a pedepsi Europa cu euro-scepticism. Ceea ce am obtinut, Uniunea Europeana si Unitatea Europeana, nu trebuie sa demolam, ci sa consolidam. Actiunile euro-centrifuge si de euro-fisiune sunt de neacceptat. Ideea Europeana si Ideea Nationala sunt de nedespartit, fiecare se realizeaza prin cealalta si impreuna ne fac pe toti mai puternici.

https://flux24.ro/romanii-cei-mai-eurosceptici/

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26018858-sua-cer-serbiei-impuna-sanctiuni-impotriva-rusiei-trebuie-pedepsita.htm

https://adriannastase.ro/2023/01/12/inregistrarea-dezbaterii-cu-tema-cum-s-a-schimbat-lumea-in-2022/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: