Razboiul proxy al SUA si NATO impotriva Rusiei e ilegal, genocid anti-slav si expansiune globalista

Vrei, nu vrei, adevarul  iese la lumina ca untdelemnul la suprafaţa apei. Acest lucru e valabil si in privinta adevarului ascuns de SUA despre razboiul din Ucraina. Si in acest caz, lumina adevarului va birui intunericul minciunii.

Președintele Croatiei,  Zoran Milanović, a relevat, ieri, ca „Washingtonul și NATO duc un război prin proxy împotriva Rusiei prin intermediul Ucrainei.” „Ei trec din război în război. Ce ar trebui să fim noi? Sclavii americanilor?”, a denuntat el cu iritare, exprimand o stare cvasigenerala.

Razboiul provocat de SUA in Ucraina, care nu este membra a NATO si nici membra a UE, este ilegal, contravine rolului defensiv si limitat la teritoriul NATO, asumat juridic prin tratatul fondator al aliantei, semnat la Washington, in 1949.

Insasi existenta NATO e anacronica, cazuta in desuetudine dupa razboiul rece. Scopul sau e fara obiect dupa dezmembrarea URSS si a blocului rasaritean. NATO e atat in moarte cerebrala, cat si in moarte corporala, fizico-juridica.

Actul Final de la Helsinki (1975) a fost un bipartizanism SUA-URSS, supervizat de blocurile lor militare, prin care postbelic si-au recunoscut reciproc rapturile teritoriale si mutilarile demografice prin care si-au impartit Europa. Pactul SUA-URSS nu este esential diferit de pactul Ribbentrop-Molotov.

Semnarea AF de catre NATO si Tratatul de la Varsovia a fost in afara dreptului international, statele europene divizate in cele doua lagare ideologice fiind constranse sa semneze sub amenintarea cu forta celor doua blocuri militare.

Semnarea pacii in razboiul din Ucraina si restituirea de catre Kiev a teritoriilor ilegal anexate in 1939, 1940, 1945 si 1954 nu trebuie sa aiba vreo legatura cu blocul militar NATO.

In plus, disparitia Uniunii Sovietice si a blocului militar Tratatul de la Varsovia, semnatare ale AF, si renasterea democrata a Rusiei au fost, totodata, o disparitie a uneia din partile adverese si o denuntare a pactulului SUA-URSS din 1975, juridic ramas deopotriva fara subiect si obiect.

Un pact denuntat de catre una din parti nu mai produce efecte juridice, nu mai este o sursa de drept international, care are cauze si efecte multilaterale. Razboiul occidental din Ucraina, impotriva Rusiei, este ilegal, este un genocid anti-slav si o agresiune a globalistilor pentru expansiunea in rasarit, prin cucerirea de pamanturi ale slavilor. In cel mai inalt mod condamnabil posibil, genocidul anti-slav, comis de globalisti si neonazisti, este un succesor al Holocaustului.

Referinte: https://www.gandul.ro/international/presedintele-croatiei-ce-ar-trebui-sa-fim-noi-sclavii-americanilor-19908754

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: