SUA reiau genocidul nazist impotriva esticilor slavi

Liderul national-socialist al SUA, Joe Biden, a preluat de la omologul sau istoric Adolf Hitler, lider al national-socialismului din Germania, razboiul de genocid impotriva populatiei slavilor rasariteni (rusi, kievorusi, belarusi). De fapt, cei doi nu sunt „national”-socialisti. Ei sunt sectant-socialisti, adepti ai sectei iudaiste, rasismul lor genocidar anti-slav, dar si anti-umanitate, e punctul lor de contingenta.

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a fost bland cand a comparat miercuri acțiunile recente ale Statelor Unite impotriva Federatiei Ruse cu cele ale lui Hitler privind solutia finala impotriva evreilor. Adevarul cifrelor statistice este dur, arata o ierarhie si o extensie diferite in privinta genocidelor comise de nazisti impotriva rusilor si evreilor.

Cele peste 20 de milioane de slavi rasariteni, civili si militari, ucisi de catre razboiul lui Hitler in Est, au o structura extinsa, nuantata in rusi, kievorusi si belarusi, si o ordine de ierarhie tragica diferita, ocupand primul loc ca numar de victime, comparativ cu cele 6 milioane de evrei exterminati de catre nazisti. Prin inarmarea de catre globalisti a regimului nazist de la Kiev si continuarea razboiului din Ucraina, SUA ii fac sa sangereze atat pe rusi cat si pe ucraineni. Genocidul globalistului Biden impotriva neamului slavilor nu e cu nimic esential diferit de genocidul nazistului Hitler in Est, doar detaliile sunt ascunse si inselatoare.  

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: