O vizita surpriza la Churchill al nazistilor de la Kiev: Ar mai fi Boris Johnson la fel de cinic daca mortii ar fi britanici si distrugerile in Marea Britanie?  

Boris Johnson, vizita surpriza nemandatata si misterioasa in Ucraina/ Foto: APAImages / Shutterstock Editorial / Profimedia

Boris Johnson a vizitat de mai multe ori Kievul cat a fost prim-ministru al Marii Britanii. Duminică a facut o vizita surpriză, de aceasta data nu se stie in ce calitate, de la cine a primit mandat si cat de valide vor fi aranjamentele.  

Pare cert ca l-a subminat pe premierul in exercitu Rishi Sunak, ori ca acesta este o marioneta, Boris Johnson continuand sa faca jocurile geopolitice ale Londrei.

Johnson s-a întâlnit cu președintele Zelenski și i-a promis că Marea Britanie „va rămâne alături de Ucraina atâta timp cât este nevoie”. „Veți câștiga și îi veți scoate pe toți rușii din țara voastră, dar vom fi acolo pe termen lung. Și vom dori, de asemenea, să vă ajutăm să reconstruiți”, a spus el.

Exista insa o mare problema sau defectiune in materie de reprezentare. Nimeni nu garanteaza ca intelegerile si angajamentele globalistilor britanici cu nazistii ucraineni vor mai ramane in picioare dupa sfarsitul regimului Zelenski. Foarte probabil ca pentru Boris Johnson ucrainenii si rusii sunt acelasi drac, adica slavi, iar o data el chiar l-a confundat pe Volodimir Zelenski numindu-l Vladimir Putin.

Boris Johnson a parut jovial si chiar relaxat in noua sa vizita pe pamant slav, lucru remarcat si pe retelele de socializare, unde a starnit multe intrebari. O intrebare este daca Boris Johnson ar fi la fel de sardonic daca in locul mortilor slavi ar fi morti britanici, iar distrugerile ar fi in Marea Britanie?

Referinte: https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26037146-video-cum-fost-primit-boris-johnson-ucraina-unde-este-vazut-erou-prieteni-acesta-valoreaza-mai-mult-decat-escadrila-tancuri.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: