Leoparzii, neutralizati pe caile indepartate de acces

Generalul-colonel Serghei Maev/ Foto: Kommersant Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Cand am aflat de decizia condamnabila a Germaniei de a escalada razboiul din Ucraina prin livrarea de tancuri grele Leopard regimului nazist de la Kiev, primul gand, izvorat din expertiza specifica, a fost ca ele trebuie sa fie neutralizate, in varii forme, pe caile indepartate de acces catre linia frontului sau, in cazurile Abrams, inainte de a intra in teatrul de razboi, chiar si pe caile maritime, fiind tinte legitime.

Intr-adevar, generalul-colonel rus Serghei Maev, fost comandant al Direcției Principale pentru Forțele Blindate din cadrul Ministerului Apărării al Rusiei, a subliniat că aceasta amenintare letala strategica trebuie sa fie anihilata sau slabita pe cat posibil la granițele îndepărtate, după ce trec frontiera Ucrainei”, pentru a le interzice apropierea de „linia de contact” si introducerea in lupta.

Despre vulnerabilitățile tancului de luptă german, Maev a afirmat că e mai slab protejat de blindaj în părțile laterale și superioara, sugerând trupelor ruse să încerce să le lovească din partea de sus. Partile „moi” de sus ale Leoparzilor le fac tinte ideale pentru loviturile cu rachete de inalta precizie, de care Rusia dispune industrial si fara concurenta mondiala.

Masa de peste 60 de tone le ingreuneaza manevrabilitatea si utilizarea în condiții off-road. Grupurile de cercetare-diversiune ruse si forte paramilitare ale rezistentei slave antinaziste le pot de asemenea anihila prin surprindere, ca vanatori de tancuri. Si mai inteligent si util ar fi ca tancurile occidentale sa fie capturate, de dorit cu echipajele lor.

Pamantul slav si populatia slava sunt puncte tari, ele fac o fuziune geomagnetica si biomagnetica binecuvantata si inexpugnabila, in care napoleonistii si hitleristii si-au rupt coltii, iar ramasitele lor au plecat cu coada intre picioare.

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26044831-general-rus-avertizeaza-tancurile-leopard-sunt-cele-mai-bune-din-europa-vor-crea-amenintare-foarte-serioasa.htm   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: