Globalismul cu chip uman si genocidul evreo-evreu   

Preşedintele Israelului Isaac Herzog, discurs in Parlamentul European, de Ziua Holocaustului/ Foto: Profimedia Images

 

Vineri, a fost Ziua Internaţionala de Comemorare a Victimelor Holocaustului. La 27 ianuarie 1945, Armata Roșie a URSS a eliberat lagarul nazist Auschwit-Birkenau.

Azi, motivati de globalism, evreii se comporta mizerabil cu slavii rasariteni, in principal cu rusii: tintesc sa le ocupe pamanturile si sa-i transforme in sclavi.

Dar evreii, indoctrinati genealogic cu rasismul si absolutismul iudaismului, sunt un pericol pentru toate natiunile, ei se considera o secta de stapani globali.

Pentru acest scop cacotopic, evreii isi scuza mijloacele, globalismul lor e faptic o barbarie cu fata umana. Ei isi ascund barbaria in cuvinte utilizate drept arme.

Liderii nationali si natiunile care au cazut prada cuvintelor iudeilor au sfarsit afland prea tarziu ca erau cuvinte cu otravuri, cu colti si cu gheare de pradatori.

Evreilor le-a intrat in cap ca prin cuvinte pot obtine ce vor, lucru pe care l-au codificat in scripturile lor – v. „la inceput a fost cuvantul” -, ca pot fi dumnezei, care se pot folosi de puterea cuvintelor pentru a recrea monstruos lumea.

Proiectul iudaist de dezumanizare, iesit din minti nebune, e sa stinga scanteia de divinitate pe care Dumnezeul cel adevarat a insuflat-o creatiei sale – omul, si sa-i transforme pe oameni intr-o rasa de suboameni, ca dobitoace de povara.

Ziua Holocaustului a fost pentru statul genocidar Israel o noua oportunitate de propaganda acoperitoare a genocidului si de manipulare inalta, prin victimizare si culpabilizare.

Preşedintele Israelului Isaac Herzog a fost incarcat mental in sinagoga de catre rabini ca pe o arma, cu cuvinte emo foarte ticluite si factice, in scopuri profund inselatoare.

„Antisemitismul, ca o boală autoimună, a făcut ca Europa să-şi atace propriul ADN”, a declarat Herzog, fara nici acoperire in realitate, in discursul pe care l-a rostit in Parlamentul European, unde a fost invitat cu ocazia Zilei Holocaustului.

Nu Holocaustul trebuie negat, ci atribuirea lui falsa. Holocaustul a fost un genocid evreo-evreu, comis de evreul Adolf Hitler, care a fost finantat si inarmat de catre marile banci si corporatii evreiesti din al doilea razboi mondial.

Holocaustul e cea mai mare barbarie din istorie, in care liderii evrei au ucis proxy o parte a poporului evreu. Elita financiar-industriala a evreilor din SUA a decis sa distruga prin razboiul proxi hitlerist o parte a evreimii sarace din Europa, cu scopul de a-si construi tema victimizare-culpabilizare post-razboi, pe care sa-si fondeze ordinea mondiala in care toti sa fie tinuti la pamant.

Azi, genocidul evreo-evreu e pe deplin documentat istoric, cu nume de evrei, de banci si companii evreiesti care au avut o implicare determinanta in Holocaust.

Sunt cunoscute cazuri disperate concrete in care evreilor refugiati li s-a interzis intrarea in Statele Unite si in Marea Britanie, au fost intorsi din drum si trimisi sa fie omorati de evreul lor militarizat Hitler. Acesta a fost complotul criminal evreo-evreu, ca cei putini sa prospere – evreii bogati, trebuia sa moara cei multi, evreii saraci, considerati de cei bogati drept „degenerati”, pentru ca erau saraci!

Ca un gest teatral de impresionare, Herzog şi-a început cu o rugăciune tradiţională iudaică discursul în limba ebraică, adresata Dumnezeului evreilor. El a spus ca ura faţă de evrei există de secole şi generaţii, cu mult înainte de Hitler.

Dar Herzog nu a spus insa nimic despre cauzele si comportamentele care au generat o respingere a evreilor atat de generala si in toate timpurile si, mai ales, despre ideologia politico-religioasa care le inspira genealogic, pentru ca este clar ca ceva trebuie sa le inspire perpetuu, din moment ce istoria nu a dus lipsa de barbari si jefuitori.

Herzog a vorbit si despre  o pretinsa ”alianţa sacră” cu sacrilegistii si criminalii, care nu au niciun respect fata de viata altora, care ucid in masa prin razboaie, in Israel, in Orientul Mijlociu, in SUA si oriunde se infiltreaza, ori prin atacuri teroriste lone wolf, despre „democratia” unui stat tiranic si de aparheid, despre „încercările de negare a însăşi existenţei statului Israel”, desi Israelul neaga palestinienilor dreptul legitim la un stat propriu, ori suveranitatea multor state arabe vecine, despre „pericolul reprezentat de comportamentul Teheranului”, caruia ii ucide generali si savanti si ii instiga grupuri de populatie la rebeliune antistatala si antiislamica. Ei chiar nu se dezmint, pretind totul ca niste stapani globali, dar nu ofera nimic! Sunt total nesocializati cu valorile democratiei si civilizatiei culturale!

Referinte: https://www.digi24.ro/stiri/externe/presedintele-israelului-in-parlamentului-european-antisemitismul-ca-o-boala-autoimuna-a-facut-ca-europa-sa-si-atace-propriul-adn-2229225

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: