Scenariul globalist cu „agresiunea” asupra sotului lui Nancy Pelosi nu o va apara de crimele comise si legile criminale adoptate, cand a fost sefa Camerei

Nancy si Paul PelosiFoto: CQ-Roll Call / ddp USA / Profimedia

Fosta sefa a Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA Nancy Pelosi e vinovata de multe crime si legi criminale pe timpul cat a fost in functie, iar raspunderea pentru acestea, mai mut civica decat juridica, o va urmari tot restul vietii.

O inregistrare a unui scenariu dezgustator, menit sa o victimizeze si in consecinta sa o protejeze, cu o „agresiune” cu lovituri de ciocan asupra soţului sau Paul Pelosi, a fost publicata, vineri, provocand efectele scontate, de „drama” zguduitoare. In imagini se vede cum agresorul si victima tin amandoi de un ciocan pe care politistii le cer să-i dea drumul, agresorul refuza si isi loveste victima cu violenta in cap, fara impact vizibil, despre care se spune ca a provocat „fractură craniană şi răni grave la braţul drept şi ambele mâini”, care ar fi necesitat o saptamana de spitalizare. Ce cap si maini de otel a avut victima in varsta de 82 de ani!

Un scenariu de tot rasul, ca o comedie cu Stan si Bran! Dar partea grava dupa aceea urmeaza, cand agresorul a declarat ca intentia lui a fost sa o atace pe preşedinta Camerei, iar daca va fi gasit vinovat va risca inchisoarea pe viata! Asadar, avertizarile au fost date si masurile luate. Din nou vedem pus in opera scenariul clasic de manipulare: problema – reactie – solutie! Nu ar fi fost mai bine sa scuteasca opinia publica de mascarada politica si sa treaca direct la solutie?!

Referinte: https://www.hotnews.ro/stiri-international-26048394-video-sua-inregistrarea-video-agresiunii-sotului-lui-nancy-pelosi-facuta-publica.htm

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: