Barbaria iudaista impotriva palestinienilor exclude Israelul din lumea civilizata si il izoleaza mondial

Wanted: Evreul genocidar Benjamin Netanyahu/ Foto: RONEN ZVULUN / UPI / Profimedia

Miscarea patriotica de eliberare a teritoriilor palestiniene, ocupate ilegal de catre statul genocidar Israel, a raspuns la atacurile evreilor colonizatori, care au ucis 11 palestinieni, cu un atac la o sinagoga, soldat cu 7 iudei morti si altii raniti.

Guvernul criminalului de razboi Benjamin Netanyahu a anuntat ca va escalada samavolnic represiunea impotriva palestinienilor – care isi revendica si apara pamanturile -, cu masuri bestiale, fara precedent: va da civililor arme și ar putea introduce pedeapsa cu moartea / „Oricine încearcă să ne rănească – îi vom face rău lui și oricui îl ajută”.

Evreii atribuie victimelor lor palestiniene raul si terorismul pe care evreii insisi le comit impotriva poporului palestinian. E o atribuire falsa, nula si neavenita. Palestinienii isi apara in mod legitim dreptul la existenta si la un stat propriu. Ei isi cer pe drept inapoi tara furata, teritoriile ocupate si colonizate de catre evrei. Atribuirile date de evrei palestinienilor sunt mincinoase, manipulatoare si respinse de toata lumea. Israelului i-au cazut toate mastile de stat democrat, lasand sa se vada barbaria iudaista, prin care Israelul se exclude din civilizatie si se izoleaza international.

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-international-26050167-urmarea-atacului-sinagoga-din-ierusalim-netanyahu-civililor-arme-putea-introduce-pedeapsa-moartea-oricine-incearca-raneasca-vom-face-rau-lui-oricui-ajuta.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: