Trump, tot cu diversiunea „Save America”: Salvarea reala va fi facuta doar de un guvern fara globalisti

Donald TrumpFoto: Andrew Harnik / AP / Profimedia

Fostul sef al Casei Albe Donald Trump a ramas in istoria Statelor Unite printr-un reprobabil act de bipartizanism, intre republicani si democrati, de tradare a americanilor.

Cu lozinca „Salvati America”, Donald Trump si-a adunat sustinatorii si i-a dus in bataia represiunii presedintelui Joe Biden, in celebrul scenariu comun „Asediul Capitoliului”, tot asa cum haitasii duc prada in bataia pustii vanatorului.

Trump si-a scos din nou lozinca si recuzita electorale de la naftalina, pe care a inceput sa le agite, in speranta unei reveniri la Casa Alba. El a avertizat, la un miting electoral în South Carolina, după un alt miting, în statul-cheie New Hampshire, că viitoarele alegeri din 2024 sunt singura şansă a Statelor Unite de a ”salva ţara”. Adevarul franc este ca acest lucru ar putea sa-l faca doar un guvern fara globalisti. Spiritul lui JFK nu a fost ucis, e viu in fiecare american nativ.

Sursa: https://www.hotnews.ro/stiri-international-26050558-alegerile-din-2024-sunt-singura-sansa-salva-america-spune-trump-primele-sale-mitinguri-electorale.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: