Un nou antemergator belicos al vizitei lui Blinken la Beinjing: „Şanse mari de conflict militar cu China”

Care sa fie explicatia semnalelor ultrabelicoase, de razboi iminent, pe care Washingtonul le da Beijingului inaintea vizitei sefului diplomatiei SUA in capitala Chinei?!

Foarte probabil, agenda vizitei lui Antony Blinken cuprinde cereri atat de imposibile adresate Chinei, incat globalistii cred ca le pot obtine agitand perspectiva unui razboi de agresiune al Statelor Unite impotriva natiunii chineze.

Dupa ce un general american a evocat vineri posibilitatea ca SUA sa aiba un razboi cu China in 2025, congresmenul republican Mike McCaul, noul preşedinte al Comisiei pentru Politică Externă din Camera Reprezentanţilor, l-a confirmat, declarand duminică că şansele de a avea un conflict militar cu China din cauza Taiwanului „sunt foarte mari”.

Acesti idioti globalisti, altfel nu-i poti numi, care dau asemenea mesaje descreierate si inacceptabile in spatiul public inaintea vizitei lui Blinken – ceea  ce nu lasa nicio indoiala in privinta misiunii lui ne-diplomatice, de amenintare si santaj, ambele demersuri trebuind sa primeasca in avans replici de condamnare din partea Beijingului – se exprima despre teritoriul chinez Taiwan, care este o parte inalienabila a Chinei, ca despre o colonie a SUA.

Controlul Chinei asupra teritoriului chinezesc Taiwan este absolut legitim, e un drept suveran de ne-negociat cu SUA. Daca aceste minti si guri de gunoi, de parca Creatorul i-a facut din gunoaie, cred ca Taiwanul chinezesc este colonie globalista, Blinken n-ar trebui sa se mai oboseasca sa ajunga saptamana viitoare la Beijing, cu asa sminteli geopolitice.     

Şanse mari de conflict militar cu China, crede preşedintele Comisiei pentru Politică Externă a Camerei Reprezentanţilor

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: