Naratiuni cu tentative de asasinare: SUA, joc de capacitare sinucigasa a liderilor de la Kiev si de dezbinare ireversibila intre Ucraina si Rusia

Sursa: https://www.washingtonpost.com/world/2023/01/31/kyrylo-budanov-ukraine-intelligence-boss-interview/

Potrivit unei versiuni a SUA, presedintele Volodimir Zelenski ar fi supraviețuit cel puțin de două ori datorită informațiilor împărtășite de seful CIA, Bill Burns, în timpul unei vizite la Kiev, înainte de inceperea campania Rusiei in Ucraina.

Azi, potrivit unor surse fabulatorii citate de The Washington Post, o tinta a Kremlinului ar fi fost si generalul Kirilo Budanov, șeful Serviciului de Informații Militare al Ucrainei, care ar fi scapat din cel puțin 10 tentative de asasinat.

Prin aceste intrigi, SUA urmareste sa capaciteze increderea liderilor de la Kiev pentru a se da pe mana Washingtonului. Ar fi un fapt cu un mare potential sinucigas. Globalistii au invariabil scopuri ascunse si standarde duble, atat fata de aliatii si partenerii proprii, cat si fata de orice opozitie pe care o sustine si finanteaza, din orice tara.

Daca ar avea oportunitatea si le-ar aduce un avantaj geopolitic impotriva Rusiei, cu certitudine SUA nu ar ezita sa asasineze pe oricare din aliatii lor de la Kiev, pentru a-i victimiza si a culpabiliza Moscova. E schema lor clasica.  

De asemenea, aceasta intriga anti-Rusia a SUA, despre pretinse planuri si tentative ale Kremlinului de a asasina lideri proeminenti de la Kiev, urmareste sa adanceasca dezbinarea dintre Ucraina si Rusia si sa o faca ireversibila.

Referinte: https://www.libertatea.ro/stiri/the-washington-post-seful-serviciilor-secrete-din-ucraina-a-supravietuit-la-cel-putin-zece-tentative-de-asasinat-4431632

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: