Politica si geopolitica fricii: Zombare geno-pharma-digitala-etc, pentru raspandirea terorii prin crime?  

Atac cu cuţit într-o staţie de metrou din Bruxelles: 3 răniţi, dintre care unul grav. Foto: Profimedia

 

Neindoielnic, crimele irationale sunt o banalitate in Imperiul Raului. Numai in ultimele zile au avut loc o serie de crime fara motiv, in SUA, unde este epicentrul obisnuit si de necontestat al crimelor civile – ca Japonia pentru seisme -, cu o intensitate crescuta in ultima vreme, cat si in UE.

Iata-le pe cele mai recente: carnagii in SUA – saptamana trecuta, trei persoane au fost ucise marti la Yakima, şapte muncitori agricoli au fost ucişi luni la Half Moon Bay, 11 persoane au fost ucise sambata seara la Monterey Park, cel puțin trei persoane au fost ucise sâmbătă dimineața într-un cartier de lux in zona Benedict Canyon din Los Angeles. Majoritatea au fost asiatici si necunoscuti autorilor crimelor, care au folosit arme de foc. In UE: două persoane au fost ucise miercuri, într-un atac cu cuțitul in trenul spre Hamburg, atac într-o biserică din Spania, tot miercuri, cu cel puțin un mort și 4 răniți, iar azi, luni, atac cu cuțitul în metrou la Bruxelles, cu trei răniți, dintre care unul grav.

Savarsirea irationala a acestor crime, la nivelor indivizilor care le comit, dar care in tabloul general par sa aiba drept scop raspandirea terorii, ceea ce evident nu este scopul lor, care pare sa aiba origine oculta – aceste note sunt comune, ele fac legatura intre crime -, trimite volens-nolens la o operatiune de spalare pe creier a acestor indivizi criminali.

Ar putea fi vorba chiar de o zombare geno-pharma-digitala sau prin alte mijloace, pentru a fi transformati in vectori inconstienti ai unor crime oribile, prin care planificatorii lor urmaresc raspandirea terorii. Doar un zombi – om înviat din morți, care și-a pierdut identitatea, drogat (în stare de letargie) sau cu creierul spălat, apoi înscris cu anumite ordine, pe care le execută orbește, folosit în manipularea politică ar putea explica irationalitatea autorilor crimelor si crimelor lor. Aceasta posibilitate nu este de loc fantezista.

Potrivit NATURAL NEWS, un expert avertizează ca infecția cu o ciuperca care ii face pe oameni zombi, ca în ‘The Last of Us’, nu este prea departe de adevăr. In plus, laboratoarele biomedicale ale SUA din Ucraina si din alte parti ale lumii (dar si din Israel) duduie in cercetari pe aceste teme, aducatoare de putere pentru globalisti, o secta autodefinita drept „aleasa”, de stapani globali, ai tuturor oamenilor, considerati inferiori, si ai intregului pamant. Un fost presedinte francez se intreba in legatura cu atentatele sinucigase cu masini: „Ii leaga de masini?”. Nu, dupa cum au demonstrat pandemia si vaccindemia, controlul total asupra unui individ se poate obtine mult mai „soft”. Preocupant este si raspunsul la intrebarea unde se fac aceste operatii de „zombare”: in sedii ale CIA, in locatii secrete, in baze militare, in sinagogi, in spitale neuropsihiatrice etc, aflate inclusiv sau in special pe teritoriile natiunilor? 

 

 

Referinte selective, privind cazurile din ultimele zile:

https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/atac-cu-cutit-intr-o-statie-de-metrou-din-bruxelles-3-raniti-dintre-care-unul-grav-2233699

https://www.hotnews.ro/stiri-international-26042034-carnagiu-america-treilea-atac-armat-victime-doar-3-zile.htm

https://www.digi24.ro/stiri/externe/atac-cu-sabia-intr-o-biserica-din-spania-o-persoana-a-murit-iar-un-preot-a-fost-ranit-grav-2228329

https://www.euronews.ro/articole/atac-cu-cutitul-intr-un-tren-in-germania-doua-persoane-au-fost-ucise

https://www.naturalnews.com/2023-01-25-expert-warns-zombie-infections-last-of-us-possible.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: