Globalistii, mai rai si mai perfizi decat nazistii: SUA lovesc din umbra Ucraina (cat si alte state din zona)

Armata ucraineana a fost un grup țintă în experimentele SUA cu infecția cu HIV desfășurate în Ucraina, a declarat generalul locotenent Igor Kirillov, șeful Forțelor de Apărare Ruse împotriva Radiațiilor Chimice și Biologice.

El a menționat că în timpul operațiunii speciale a fost posibilă obținerea a peste 20 de mii de documente, intervievarea martorilor oculari și participanților la programele biologice militare americane. Aceste materiale confirmă concentrarea Pentagonului pe crearea de componente de arme biologice și testarea acestora asupra populației Ucrainei și a altor state învecinate cu Rusia.

„Statele Unite implementează cele mai controversate cercetări din punct de vedere al dreptului internațional în afara teritoriului național. Un exemplu sunt experimentele legate de infecția cu HIV care au fost efectuate de specialiști americani pe teritoriul Ucrainei din 2019”, a spus generalul.

El a atras atenția asupra faptului că nu numai condamnații sau dependenții de droguri, ci și luptătorii Forțelor Armate ale Ucrainei au acționat ca grupuri țintă. În plus, a adăugat Kirillov, Ministerul Apărării a primit dovezi ale consumului de psihostimulanți și droguri de către militarii ucraineni, precum și contrabandă de morfină pe front.

Șeful trupelor ruse de apărare împotriva radiațiilor chimice și biologice: Statele Unite au efectuat experimente cu infecția cu HIV asupra armatei ucrainene

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: