Balonul meteo chinezesc si bula speculatiilor SUA

Balonul meteo al Chinei care survolat accidental teritoriul SUA, fiind deviat de vant, ar fi fost deasupra teritoriului american cel mai devreme de la inceputul saptamanii si cel mai tarziu de miercuri, zi care a fost mentionata de comunicatele americane.

Pentagonul a anunţat abia vineri că a detectat un aerostat mare deasupra SUA, spunand ca nu a fost doborat datorita temerilor privind continutul potential nociv care s-ar fi imprastiat deasupra zonei continentale americane populate.

De ce atat de tarziu? Nu cumva datorita incapacitatii sistemelor de detectare? Balonul nu are o forma aerodinamica, fapt care ar fi putut sa insele detectia. Oricum, mijloacele tehnice de supraveghere si detectie pot avea oricand o bresa de nefunctionare si nedetectare. Motivatia cu grija pentru populatie este superflua, avand in vedere crimele in masa aproape zilnice care se produc in Statele Unite, si mai ales in saptamana trecuta, dinaintea survolului balonului chinezesc, cand au fost ucisi mai multi civili asiatici, in diverse locatii de pe teritoriul SUA.

Propaganda defaimatoare a Statelor Unite la adresa Chinei sustine fara argumente si dovezi verificabile ca balonul chinezesc care a survolat timp indelungat teritoriul SUA ar fi fost de spionaj. Dar, lucru extrem de ciudat, balonul a fost  doborat abia sambata dupa amiaza de un avion de vanatoare american, la ordinul presedintelui american Joe Biden.

Chestia cu „spionajul” este o minciuna crasa, de care globalistii nici macar nu-si dau seama. Daca balonul chinezesc ar fi avut o asemenea misiune, atunci acesta si-a indeplinit si depasit lejer planul. Acest lucru intra in contradictie flagranta cu declaratia secretarului Austin de sambata dupa amiza, cand a anuntat doborarea balonului, ca presedintele Joe Biden va „face întotdeauna o prioritate din siguranţa americanilor răspunzând eficient la o încălcare inacceptabilă a suveranităţii noastre”. Daca balonul meteo ar fi fost detectat cand venea dinspre Canada sau cel putin deasupra SUA, si ar fi existat probe certe ca este de spionaj, atunci „prioritatea” invocata de Austin nu l-ar fi lasat sa spioneze. Nu l-ar fi doborat neaparat, l-ar fi obligat prin mijloace tehnologice sa coboare. E clar ca la balonul meteo apartinand Chinei, SUA au raspuns cu o bula de speculatii.

https://www.stiripesurse.ro/joe-biden-doborare-balon-chinezesc_2776295.html   

https://www.stiripesurse.ro/armata-americana-doborat-balonul-chinezesc_2776275.html

https://www.digi24.ro/stiri/externe/armata-americana-a-doborat-balonul-spion-chinezesc-in-atlantic-ordinul-a-fost-dat-de-joe-biden-2240115

https://www.hotnews.ro/stiri-international-26063667-sua-doborat-balonul-chinezesc.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: