Fatarnicul Israel, care nu respecta viata, ucigand inclusiv aliati, pozeaza ca aparator al vietii liderului ucrainean: „Vrei să îl omori pe Zelenski?” (Bennett)

Fostul premier israelian Naftali Bennett, care mai degraba a facut o figuratie de negocieri de pace, din considerente de imagine, decat negocieri propriu-zise între Rusia și Ucraina la începutul războiului, Bennett fiind neglijabil, a declarat că în martie președintele rus Vladimir Putin i-a promis că nu-l va ucide pe omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski.

Într-un interviu de cinci ore de „dezvaluiri” evreo-centriste, Bennett, care da impresia ca s-ar fi batut pe burta cu liderul rus (tutuirea neprotocolara a unui senior este un complex de inferioritate), afirmă că l-a întrebat pe Vladimir Putin dacă intenționează să-l ucidă pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Ciudata intrebare! „L-am întrebat: Ce se întâmplă cu asta? Plănuiești să îl ucizi pe Zelenski?” Putin i-ar fi răspuns: „Nu îl voi ucide pe Zelenski”. Atunci fostul premier israelian i-ar fi spus: „Trebuie să înțeleg că îmi dai cuvântul tău că nu-l vei ucide pe Zelenski”. Putin ar fi reiterat: „Nu-l voi ucide pe Zelenski””. Bennett l-a sunat apoi pe Zelenski pentru a-l informa despre promisiunea lui Vladimir Putin.

Tema presupusei intentii a lui Putin de a-l ucide pe Zelenski e recurenta in discursul globalistilor. Globalistii din SUA au sustinut ceva similar. Pericolul din spatele acestor afirmatii e ca globalistii chiar s-ar putea sa incerce sa-l asasineze pe Zelenski, pentru a da vina pe Putin. In trecut, astfel de planuri chiar au functionat (v. cazul asasinarii lui Boris Nemtov, seful opozitiei ruse, in 2015). In cazul de fata, fatarnicul Israel, care nu respecta viata, ucigand inclusiv aliati, pozeaza, prin intermediul lui Bennett, ca aparator al vietii liderului de la Kiev. El insinueaza ca Putin ar avea un astfel de plan, care de fapt e o demonizare. Globalistii ar putea nutri scenarii in care l-ar ucide fara sa clipeasca pe Zelenski. Dar poza lui Bennett despre Israel ca negociator de „pace” si aparator al „vietii” si Putin „ucigas” este trucata.

Referinte: https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26064117-vrei-omori-zelenski-raspuns-putin-unui-lider-occidental-care-negociat-moscova.htm

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: