Bisericii Anglicane comunistoidizate, involuate de catre globalisti intr-o secta anti-normalitate: Rasa umana respinge degenerarea sa sexuala animalica

Comunistoidizarea Bisericii Anglicane: Arhiepiscopul de Canterbury Justin WelbyFoto: Jonathan Brady / PA Images / Profimedia

Protestantismul anglican, o creatie politico-religioasa a globalistilor in secolul al XVI-lea, subordonata regelui britanic, a depasit limitele decentei si normalitatii.

Desacralizarea si profanizarea Bisericii Angliei a inceput cu desfranatul rege al Angliei Henric al XVIII-lea, detinator a nu mai putin de sase sotii. Henric al XVIII-lea, din cauza opozitiei Papei Clement al VII-lea  de a-i anula prima căsătorie, cat si pentru a-si scoate desfraul sexual de sub interdictiile morale si religioase catolice, a separat Biserica Angliei de autoritatea papală, s-a numit pe sine șef suprem al Bisericii Angliei și a dizolvat mănăstirile, asezaminte religioase cu reguli ascetice. Pozitia de sef al bisericii anglicane a unui non-eclezist si, mai ales, desfranat sexual, este o departare de scripturile christice, care dupa cum se observa deja poate merge pana la blasfemie si antihristemie. Cum pestele de la cap se impute, desfranarea casei regale britanice e pana in zilele noastre, cazul regelui Charles al III-lea, ultracorupt si afemeiat, divortat de printesa Diana si casatorit cu Camilla, facuta regina consoarta, este binecunoscut si dezaprobat, in Marea Britanie si in Lume.

Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, a făcut luni apel la „unitate în Biserica Anglicană” – o formula in numele careia se poate adopta si o propunere nonconforma -, in deschidere unui sinod general care va avea loc miercuri, unde se așteaptă să fie dominat de refuzul de a celebra căsătorii între persoane de același sex și doar de a le binecuvânta. Biserica Anglicană a anunțat luna trecută că nu va permite căsătoriile cuplurilor de același sex. În schimb, le va oferi o binecuvântare a uniunii lor sau o căsătorie civilă. Welby s-a declarat „extrem de mulțumit” de acest plan.

„Biserica Angliei nu a fost suficient de deschisă față de comunitatea LGBT+”, a spus Welby. „Prea mulți oameni, în special în ceea ce privește sexualitatea, au auzit cuvinte de respingere”, a spus el, desi Biserica Angliei și-a cerut scuze (!) pentru acest lucru la sfârșitul lunii ianuarie. Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby a spus că nu va oferi personal binecuvântări cuplurilor de același sex. Arhiepiscopul de York, Stephen Cottrell, a anunțat că le va oficia.

Casatoriile si/sau binecuvantarile acordate homosexualilor de catre Biserica Angliei sunt cea mai brutala incalcare a scripturilor christice si o propaganda desantata facuta in favoarea anormalitatii LGBT+. E inceputul ateizarii. Nu e o problema de „respingere”, e un insidios fenomen politic de infiltrare si incalcare a regulilor religiei crestine, cat si ale celorlalte religii care au o pozitie identica de normalitate a sexualitatii. LGBT+ este o corporatie a anormalitatii, desfranarii si obscenitatii, cu care globalistii vor sa ne strice Legea. Este limpede ca Welby & Co caricaturizeaza, dar in acelasi timp semneaza actul de deces al protestantismului si Bisericii Anglicane, ca religie si institutie ale crestinismului, cea mai mare si mai puternica din lume. O reforma a acestora e foarte probabila, daca nu formala cel putin in constiinta individuala a fiecarui credincios crestin, iar dreptul la libertatea de constiinta si religie nu i-l poate lua si controla nimeni. Raspunsul care trebuie dat Bisericii Anglicane comunistoidizate, involuate de catre globalisti intr-o secta anti-normalitate, este unul singur si universal: Rasa umana respinge degenerarea sa sexuala animalica.

Referinte: https://www.hotnews.ro/stiri-international-26067031-sinodul-bisericii-angliei-mijlocul-diviziunilor-privind-uniunile-intre-persoane-acelasi-sex.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: