In SUA, globalistii continua experimentele satanice, de infricosare si control global: O intreaga familie crestina s-a sinucis, aparent din motive religioase

Serviciile medicale secrete de tip „Mengele” ale globalistilor din SUA au facut, cel mai probabil, un nou experiment satanic, in care o familie crestina aparent s-a sinucis. Dar orice crestin autentic stie ca a te sinucide este cel mai mare pacat. Sinuciderea nu e deci credibila, ca rezultat al unei vointe lucide, ci al unei coercitii si alienari, induse PSI.

Fiica, mama și tatăl, oameni religioși, au fost găsiți împușcați mortal în curtea casei lor din Pennsylvania. Ei s-au omorât pe rând, unul pe altul, nareaza presa, ca parte a unui pact de crimă și sinucidere încheiat cu câteva luni înainte, despre care au lasat detalii scrise, ce par sa fie parte dintr-un scenariu satanic, in scop de publicitate macabra.

Crima-sinucidere a zguduit comunitatea, care cunoștea membrii familiei ca pe niște creștini liniștiți, dar devotați. Cazul expus de politie in presa, cat de politie o fi fiind si de in slujba cetateanului american, stiind ca este intesata cu agenti secreti si insi controlati mental de globalisti, a raspandit ideea de „preocupare” pentru religia lor.

Suspiciunea de crima, operata de politica de denigrare si delegitimare a credintei, e puternic rezonabila. In legatura cu acest atac, inscenat ca sinucidere, a avut loc recent un atac cu cutit intr-un tren din Germania, soldat cu doi tineri ucisi, care a avut drept autor un „palestinian apatrid”. Speta aduce in atentie o intriga tesuta politic, cu scop de abatere a emotiei catre palestinienii ocupati de evrei si de fracturare a solidaritatii de care acestia se bucura international.

In cazul din Pennsylvania, fiica familiei a fost găsită purtând căști, deci asculta muzica, nu a lăsat un bilet, dar poliția a stabilit că s-a împușcat singură. Cadavrele lor au fost găsite cu răni de glonț în cap și erau „dispuse în linie dreaptă începând la câțiva metri de verandă și extinzându-se spre sud”. Poliția a recuperat o listă de verificare extensivă pe care fiica Morgan a făcut-o și care conținea pașii pregătitori înainte de a-și pune capăt zilelor, inclusiv vorbitul cu tatăl ei, tăierea unghiilor câinelui, scrisori către familie etc. Ea a lăsat instrucțiuni pentru familia în viață, inclusiv instrucțiuni pentru îngrijirea câinelui. Un schizoidism total! Cum a patruns concret morbul sinuciderii in constiinta lor este greu de spus, dar usor de presupus ca a fost folosita una din metodele de zombare geno-pharma-digitala sau prin alte mijloace, despre care s-a mai vorbit, inclusiv in NATURAL NEWS, ca o infectare a oamenilor cu un virus care ii face zombi, ca în ‘The Last of Us’, si care poate fi pus in legatura cu biolaboratoarele SUA din Ucraina sau din alte parti ale lumii. Faptele ucigasei secte iudaiste sunt atat de incredibile, dar atat de adevarate, in scopul controlului global, incat trebuie tratate cu maxima seriozitate. 

Referinte: https://www.stiripesurse.ro/o-intreaga-familie-s-a-sinucis-au-facut-un-pact-si-s-au-executat-pe-rand-au-lasat-scrisori-cu-detalii-ciudate_2776935.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: