Cutremurul din Turcia, efectul unei arme tectonice?

In timpul primului cutremur devastator din Turcia – cu efecte comparabile cu ale armei nucleare -, care a avut loc luni dimineata, pe cerul Turciei au fost vizibile lumini puternice si inexplicabile, in timpul noptii premergatoare seismului. Video-ul e la ora 5:33 a.m., cutremurul a fost pe la ora 10.

Trei cutremure majore in aceeasi zi, cu magnitudini foarte mari, de 7,8, de 6,7 si de 7,5 grade, produse la suprafata, la doar 2 km adancime, sunt ceva foarte neobisnuit (daca nu chiar o premiera). Ar putea fi ele rezultatul utilizarii armei geofizice? De regula, cutremurile de suprafata sunt suspicionate ca au cauze antropogene (surpari de mine si foraje, explozii subterane, inclusiv nucleare etc.).

Daca recursul la arma seismica e plauzibil – probabil si dovedit de superputerile cu potential stiintific enorm, poate chiar de suprematie in materie, precum China si Rusia -, atunci SUA sunt in mod clar si probat un stat genocidar si terorist. In aceasta ipoteza, se poate presupune rezonabil ca si cutremurul de 7,6 grade din Mexic, din 19 septembrie (tot o zi de luni!), a avut aceeasi origine. Doamne, apara-ne!

Centru american de cercetare din Alaska. Arme geofizice americane – HAARP ca mijloc de genocid ascuns

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: