Infectul Vladimir Tismaneanu, care scrie mizerabil despre patriotii culturali romani care au trecut in eternitate, a fost pus magistral si ireversibil la punct

Migratorul Vladimir Tismaneanu, care este o nulitate culturala ce se baga singur in seama prin intermediul unor inutile articole-maculatura de propaganda, scrie in mod obscen si lichelesc despre moartea academicianului Razvan Theodorescu, pe care il tutuieste si numeste pe numele mic – reflexe jigodesti ale complexelor de inferioritate ale unui pigmeu fata de o personalitate marcanta a culturii si artei. El a primit o replica usturatoare binemeritata, care ii taie din nasul luat la purtare si il pune in banca canaliilor invidioase, unde ii este dintotdeauna locul, nu in mediile culturale.

„Tismăneanu Vladimir n-a putut să se abțină și, sub forma unei text scremut, a simțit nevoia să-l înjure pe Răzvan Theodorescu când nici la groapă nu l-au dus încă. Sigur, in maniera in care ne-a obișnuit: mai întâi pozează în ipocritul intristat de vestea morții unui fost prieten, tutuiește, se pune în centrul tabloului chiar dacă e o scenă cu tușe funerare, se dă mare împrumutând un ton de patriarh trăitor al mai multor vieți și sfârșește în maniera clasica a ticălosului care nu se poate abține să scuipe pe chipul mortului”, scrie cu elocventa jurnalistul Robert Turcescu pe Facebook.

„El, Tismaneanu, ii reproșează post-mortem lui Theodorescu că a fost „un partizan și un beneficiar” al sistemului Iliescu! Vă dați seama?! Tismaneanu vorbind despre partizanat si beneficii! El, același Tismaneanu, care l-a lins cu întrebări moi pe Iliescu într-o carte de dialoguri rușinoase pentru ca apoi să condamne comunismul de sub biroul lui Băsescu după ce se bucurase o tinerețe întreagă de avantajele apartenenței la nomenclatura UTC/PCR!Incredibil!”, mai spune Turcescu, cu o precizie finala ca de glont de argint.

Turcescu: El, Tismăneanu, ii reproșează post-mortem lui Theodorescu că a fost „un partizan și un beneficiar” al sistemului Iliescu! Vă dați seama?! Tismăneanu vorbind despre partizanat și beneficii! El, același Tismăneanu, care l-a lins cu întrebări moi pe Iliescu într-o carte de dialoguri rușinoase pentru ca apoi să condamne comunismul de sub biroul lui Băsescu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: