Post cutremur: Intrarea ajutoarelor umanitare in Siria sa nu fie un acces pentru teroristii globalisti

Şefa diplomaţiei germane, Annalena Baerbock, a cerut marti Rusiei, destul de imprudent, să facă presiuni asupra Siriei ca sa permita intrarea rapidă şi fără obstacole suplimentare a ajutoarelor umanitare după cutremurele de luni.

Printr-o astfel de cerere necugetata, ca Siria sa-si lase garda jos, intr-un mediu de razboi deschis al teroristilor aflati in slujba dusmanului sau de moarte – Israelul, Germania uita, chiar si din traumele sale interne provocate de teroristi, ca in situatii de criza care lovesc dramatic o tara (catastrofe naturale, epidemii letale, lovituri de stat etc), globalistii sunt primii care se bulucesc sa profite de ridicarea sau relaxarea barierele de securitate pentru serviciile de cruce rosie, ajutoarele umanitare sau diverse alte forme de asistenta de urgenta, in scopul de a-si consolida nucleele sau bazele de subversiune sau terorism, cu logistica aferenta (arme, munitie, explozivi, droguri etc.). Lucru care s-a mai confirmat inca o data in cazul cutremurelor mortale si distrugatoare care au lovit Turcia si Siria, cand premierul evreu Benjamin Netanyahu a reactionat rapid cu ofertarea unui „ajutor” pentru Damasc, respins insa pe buna dreptate de Siria, careia Israelul i-a facut enorm de mult rau.

Un alt exemplu relevant, din nesfarsite sute si mii de acest gen, stiind ca evreii sunt la originea revolutiilor „primavaratice”, „colorate” etc. si loviturilor de stat, il reprezinta dezvaluirile lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu. Ele sunt legate de vizita unei delegatii a Crucii Rosii in inchisoarea in care se afla Oprean, pentru a vedea cum sunt respectate drepturilor omului in regimul de detentie al acestuia. Cine credeti ca faceau parte din delegatia Crucii Rosii?! Erau doi evrei care fugisera din tara si care, bineinteles, i-au ras in nas detinutului Mircea Oprean! Revenind la speta in discutie, este imperios necesar ca intrarea ajutoarelor umanitare in Siria sa nu fie o intrare pentru terorismul iudaist. Pentru echipele de salvatori trebuie sa fie coridoare si teatre de interventie, iar pentru ajutoarele umanitare sa fie rute de afluire-defluire si spatii de depozitare, iar toate aceste operatiuni sa fie sub coordonarea autoritatilor nationale sau straine agreate.

Referinte: https://www.digi24.ro/stiri/externe/germania-cere-rusiei-sa-faca-presiuni-asupra-siriei-pentru-a-permite-intrarea-rapida-a-ajutoarelor-umanitare-in-tara-dupa-cutremur-2243271    

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: