Riscurile disperarii: Zelenski, prima vizită în UK

Forțele rusești au intensificat asaltul de iarnă în estul Ucrainei, intarite cu zeci de mii de soldați noi mobilizați, în timp ce Kievul se așteaptă ca Moscova să își extindă ofensiva pe măsură ce orașele din nord-est și sud au fost atacate.

In disperare de cauza si bantuit de semnele sfarsitului iminent, Zelenski a ales sa faca prima sa vizita in Marea Britanie. Regele Charles al III-lea îl va primi miercuri pe președintele ucrainean, a anunțat Palatul Buckingham.

Zelenski a uitat, fapt care ar putea sa-i fie fatal, ca Albionul (cel mai vechi nume dat Marii Britanii, dupa Ptolemeu), are doar interese perfide, pe altarul carora sacrifica fara scrupule orice aliat, pentru cel mai mic castig geopolitic.

Vizita la Londra implica si riscuri fizice pentru Zelenski, care ar putea sa fie in planurile globalistilor privind asasinarea sa, mult vehiculata in ultima vreme, pusa pe seama rusilor. In orice caz, cine s-a aruncat in bratele Londrei a sfarsit tragic.

Nu se poate afla ce planuri are Londra cu Zelenski, dar se poate anticipa ca daca agentii britanici l-ar asasina, ar da vina pe Rusia, mizand sa obtina astfel beneficii geopolitice.

Serviciile secrete britanice l-au ucis la Londra in 2006 pe Litvinenko, aliatul lor rus, cu substante radioactive – poloniu, iar pe rusul transfug Skripal și fiica sa i-au otrăvit in 2018 la Salisbury cu noviciok, o arma neurotoxica interzisa.

In treacat spus, noviciokul ala testat pe Skripal nici macar nu era original, din cel sovietic, era unul contrafacut de britanici, despre care cercetatorii au expertizat ca doar face parte din familia noviciok, dar nu e noviciok propriu-zis.

Numai idiotii ar fi putut sa creada ca rusii ar fi ales sa-i neutralizeze pe defectori cu atata expunere si tambalau, cu poloniu si noviciok, incriminate international. De parca s-ar fi epuizat mijloacele discrete pentru morti aparent naturale, ori ar fi facut-o atat de neprofesionist si de deconspirativ.

Ce o fi pregatit Londra globalista pentru vizita liderului de la Kiev: poloniu, noviciok, accident?! Oricum, doar de Zelenski depinde ca soarta Kievului sa nu fie ca a Berlinului nazist.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: