Cutremurul nu va fi o „lebada neagra” privind increderea turcilor in Erdogan: In crize existentiale, orice popor se uneste instinctiv in jurul liderului

Recep Tayyip Erdogan, președintele TurcieiFoto: APAImages / Shutterstock Editorial / Profimedia

Persista suspiciunile privind natura antropogena (globalista) a cutremurului din lunea neagra, cand a lovit Turcia si Siria. Ele sunt intretinute de date care le sugereaza, precum adancimea foarte mica la care a avut loc (2Km), cam cum face HAARP/SUA, replicile cam de aceeasi magnitudine, fapt care da peste cap seismologia, si selectivitatea tintita, care a lovit devastator cele doua tari islamice invecinate, ocolind surprinzator Israelul, care face mult rau in zona si nu numai.

Dar si daca nu ar fi proliferat astfel de suspiciuni, care nu au aparut pe un teren gol, ci pe un background specific, caracterul rauvoitor si raufacator al globalistilor a iesit nedisimulat la lumina zilei dupa cutremur. O serie de teorii cu pretentii predictive, aparute imediat in SUA, prezinta halucinant economia si, pe cale de consecinta, politica Turciei, despre care afirma ca vor fi „resetate complet”.

ONG-ul in inginerii financiare Global Source Partners, care isi pune eticheta de „independent” – desi a fost clocit la New York si Washington si a fost puit de Ann Schroeder, care i-a mancat din mana firmei americane de servicii financiare globale Lehman Brothers, al carei faliment a fost la originea crizei financiare din 2007/2008 – spune vrute si nevrute despre ce se va intampla cu Erdogan si Turcia dupa cutremur.

Globalistii incearca sa creeze o unda emo negativa cu care sa loveasca si mai puternic Turcia, politic si economic, mai ceva decat cutremurul geofizic. Proiectul lor de intrigi geopolitice antiturce insinueaza ca guvernul turc nu reuşeşte să răspundă adecvat dezastrului si ca presedintele turc Recep Tayyip Erdogan va avea ghinionul unei ”lebede negre” – o apariţie neprevăzută si improbabila cu consecinţe extreme -, care ar zdruncina increderea turcilor in presedintele lor si acesta va suferi un esec electoral in apropiatele alegeri.

Insa aceasta profetie globalista, intentionat sumbra si descurajatoare, este flagrant contrazisa de realitate. La scurt timp după cutremur, Erdogan a declarat că mii de salvatori au fost mobilizaţi şi că nu se va precupeţi niciun efort în condiţiile dure de iarnă. Guvernul a decretat „alarmă de nivelul al 4-lea”, a cerut ajutor internaţional şi a instituit stare de urgenţă timp de trei luni în cele mai afectate provincii. Acest adevar este confirmat de grupul de consultanţă Eurasia, care arata ca „Erdogan a răspuns rapid şi coerent la criză. Cel mai probabil, asta îi va spori imaginea de lider puternic înainte de alegerile din 14 mai, dacă guvernul poate menţine elanul iniţial.” Erdogan nu se va confrunta cu nicio „lebada neagra” din partea increderii turcilor. Ar fi o mare prostie si o cauza a prabusirii totale, ca un al doilea si cel mai mare cutremur. Dimpotriva. In crize existentiale, orice popor inteligent se uneste instinctiv in jurul liderului. Prosti sunt cei care cred ca turcii sunt prosti.

Referinte: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-26068853-lebada-neagra-provocarea-uriasa-pentru-erdogan-inaintea-celor-mai-dificile-alegeri-cele-doua-decenii-cand-afla-putere.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: