Evreica Victoria Nuland, subsecretar de stat al SUA: Intrigi specifice, tintind Rusia, inaintea prezentarii de catre China a planului de pace privind Ucraina

Președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit cu șeful diplomației chineze Wang Yi la MoscovaFoto: Kremlin Press Office/Handout / AFP / Profimedia

E absolut disgratios si inadmisibil ca evreica Victoria Nuland, subsecretar de stat al SUA, sa emita intrigi specifice, anti-Rusia, in ajunul planului de pace al Chinei privind Ucraina, care urmeaza sa fie pus vineri pe masa Natiunilor Unite.

Nuland s-a antepronuntat negativ, joi, printr-o interogatie retorica privind planul de pace: „Întrebarea fundamentală este: oare Putin vrea pace?”. E un gest iesit din sfera diplomatiei, care conserva plaga de statu-quo al razboiului.

Nu este nimic nou in Vestul american, totul este statut pana la putrefactie in politica si diplomatia Statelor Unite, care au provocat razboiul din centrul Europei, pe care il alimenteaza frenetic. Atitudinea stravezie a sectantei Nuland, de adepta a razboiului, este de inteles dupa discursurile belicoase ale presedintelui Biden, tinute luni la Kiev si marti la Varsovia.

Aceste tesaturi de intrigi pro casus-belli sunt de neiertat si trebuie sa inceteze. Diplomatia SUA trebuie dezevreizata sau blocata la ONU, pentru a impune pacea in Ucraina, dar si in Palestina, si a preveni un nou razboi globalist, in Taiwan.

Nuland nu a dat detalii despre planul de pace al Chinei, care are autoritatea de opinie si influenta a celei mai populate tari, cu circa 1,5 miliarde de locuitori, dar a insinuat baze nerealiste, in afara noilor realitati din teren, de revenire la situatia de colonie globalista si baza anti-Rusia, care fac pacea imposibila. Deci, SUA sunt cu adevarat partea maligna care nu vrea pacea, ci continuarea absurda a razboiului.

Referinte: https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26103585-intrebarea-fundamentala-este-oare-putin-vrea-pace-statele-unite-despre-planul-pace-invocat-china.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: