Ura existentiala: Evreii ii desfiinteaza pe palestinieni

Cel mai atroce stadiu al urii si intolerantei fata de un popor este cel de a-i nega pur si simplu existenta. Acest radicalism, in scop de colonizare teritoriala si de extinctie etnica, impotriva unui popor spre a-l face sa dispara din istorie, poate fi pe drept cuvant definit drept ura sau intoleranta existentiala.

Salbaticia urii si intolerantei existentiale, perfect incadrabila in ultradarwinismul social si rasial, e in plina desfasurare in Palestina. Statul Israel, nascut in Palestina, a colonizat si colonizeaza ilegal teritorii ale poporului palestinian, caruia evreii ii interzic dreptul international la un stat propriu.

Ministrul de finanţe israelian, Bezalel Smotrich, de extrema dreaptă şi antiarab – un profil radical si negationist care spune totul despre ura lui existentiala – a declarat oripilant, duminica seara, la Paris, că „poporul palestinian nu există”!

Acest adept al urii existentiale afirma condamnabil ca poporul palestinian ar fi fost inventat in secolul trecut şi palestinienii, tineti-va bine!, aberatie maxima!, ar fi evreii care au trăit pe „pământul lui Israel” acum 2000 de ani!

Intentia acestui „Bezazazel” (parafr. Azazel, raufactor) e evidenta. El abordeaza poporul palestinian ca pe un obstacol in calea colonizarii totale a pamanturilor palestiniene, care trebuie eliminat, prin negarea existentei pelestinienilor.

Civilizatia trebuie sa se opuna cu putere acestei abominatiuni, prin toate caile, sa nu fie oarba, surda si muta, care o fac complice. Modelul sanctiunilor totale din speta ucraineana e un precedent aplicabil, fara sovaire.

Arogantul manipulator, care s-a dus in patria democratiei sa-si debiteze ineptiile, trebuie intors cu fata spre crimele de genocid ale regimului tiranic si de apartheid din Israel.

Curtea Penala Internationala are suficiente probe sa emita mandate de arestare pentru criminalul impotriva umanitatii Benjamin Netanyahu si coautorii sai, pentru a fi arestat in orice tara in care va mai avea tupeul sa puna piciorul. Pacat ca au fost irosite doua ocazii recente, de la Roma si Berlin!  

Insa Bezalel face o greseala-bumerang, care poate avea efecte iudaiste autodemolatoare. Daca evreii au renuntat masiv la iudaism si s-au convertit la islam, cum insinueaza, e de asteptat sa mai aiba loc progresii ale abjurarilor! De fapt, se probeaza inca o data ca cei mai mari dusmani ai evreilor au fost evrei (v. Iosephus Flavius, istoric evreu antic, care a facut cele mai compromitatoare dezvaluiri despre evrei, evreul Hitler, autor al holocaustului, dar si multi altii).

Referinte: https://www.stiripesurse.ro/declaratia-care-ar-putea-arunca-in-aer-situatia-din-orientul-mijlociu-poporul-palestinian-nu-exist_2840360.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: