SUA ascund originea globalista a coronavirusului, folosit ca arma biologica: Joe Biden publica toate asa-zisele „informatii” secrete privind Covid-19

Casa Alba, locul deciziilor globaliste privind utilizarea anti-Japonia a armelor nucleare si anti-Umanitate a armelor biologice (Covid-19)

SUA incearca, cu disperare si manipulare, dar fara sa reuseasca vreodata, sa ascunda originea gobalista a coronavirusului si utilizarea lui ca arma biologica.

Sunt munti de dovezi, cele mai recente din laboratoarele secrete ale SUA din Ucraina, dar si ale Israelului, ca globalistii utilizeaza (istoric) arme biologice.

Nu este nimic nou in privinta lipsei de scrupule a sectei globalitariste de a scuza mijloacele scopului dement de a sclaviza oamenii si natiunile si a stapani intregul pamant.

Dupa crima impotriva umanitatii cu arme nucleare (1945), globalistii au faptuit, in 2019, atacuri globale cu arme biologice, provocand pandemia de COVID-19.  

Globalistii nu vor scapa niciodata de responsabilitatea de a fi savarsit genocide, desi incearca fara succes, cum este si recenta stratagema inutila a lui Biden. De fapt, Biden vrea sa oculteze vinovatia lui Trump, care era la Casa Alba cand globalistii au folosit armele biologice, provocand pandemia.

Casa Alba a anuntat ca presedintele Joe Biden a promulgat, pe 20 martie 2023, legea privind „declasificarea” tuturor asa-ziselor „informații”, real fake-uri, ale serviciilor de informații americane privind „originea” virusului COVID-19.

E o alta tentativa esuata de a insela Lumea prin abaterea atentiei de la globalistii covidogeni la victimele lor, chinezii. Numele mincinoasei si aburitoarei legi este „Covid-19 Origin Act of 2023” (Legea din 2023 privind originea COVID-19).

In motivatia din proiectul de lege S.619, care este explicit tendentioasa si dedicata papusarii opiniei publice, se spune ca „există motive de a crede că pandemia de COVID-19 ar fi putut avea originea de la Institutul de Virologie din Wuhan”.

Scopul manipulator, ca Lumea sa ia de adevaruri fake-urile globalistilor, e si mai clar cand sustine ca e o „binefacere” a raufacatorilor, caSUA și alte țări să poată identifica originea virusului cât de repede posibil și să folosească informațiile pentru a lua toate măsurile adecvate (…)”, bla-bla-bla…

 

Bombe biologice din laboratoarele anti-umanitate ale globalistilor

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: