Cecitate geopolitica: Wallace il foloseste pe Aurescu ca proxy pentru a transforma tarile riverane Marii Negre intr-o prezenta NATO, neprietenoasa regiunii

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, aflat in vizita la Londra, a avut, miercuri, o întrevedere cu ministrul britanic al apararii, Ben Wallace. Uniti in cuget si-n simtiri, cei doi miniştri au subliniat la unison „importanţa consolidării prezenţei Aliate la Marea Neagră şi pe întreg Flancul Estic”, in contextul operatiunii militare speciale a Rusiei in Ucraina.

Ben Wallace a „asigurat” că UK doreşte „să se implice cât mai mult” în regiune şi a primit cu deschidere invitaţia lui Aurescu de a participa la „Conferinţa privind Securitatea la Marea Neagră” a „Platformei Internaţionale Crimeea”, organizată la Bucureşti împreună cu Nazy Ukraine.

„Asigurarea” lui Wallace, de implicare a non-riveranei Marii Britanii in regiunea Marii Negre, nu este neobisnuita, este in nota globalitarismului ango-saxon. Dar Aurescu da dovada de o inadmisibila orbire geostrategica. El nu vede ca este inacceptabil sa se lase folosit de globalisti ca proxy pentru a transforma tarile riverane Marii Negre intr-o prezenta pontica indezirabila a NATO, care e neprietenoasa regiunii.

Mai mult, a canta pe aceeasi voce geopolitica cu Nazy Ukraine, dupa partitura Kievului pe tema „Crimeea”, este un act de provocare gratuita la adresa Rusiei. Nimic nu se poate vorbi despre teritoriul rus Crimeea fara participarea Rusiei.

Asa-zisa „Conferinţa privind Securitatea la Marea Neagră” e in realitate una de insecuritate regionala, de stimulare si extindere a razboiului, iar facatura botezata „Platforma Internaţionala Crimeea” este o mizerie a utopiei globalisto-naziste privind expansiunea Apusului in Rasarit, imbratisate de evreul Zelenski, pus de globalisti guvernator al Ucrainei.

https://www.stiripesurse.ro/subiect-de-critici-in-romania-bogdan-aurescu-s-a-intalnit-ben-wallace-noi-trupe-nato-urmeaza-sa-fie-aduse-pe-flancul-de-est_2845675.html

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: