Fico, impuscat ca si Lenin: Tot o bestialitate kike?

28/05/2024

Fragmentarium Politic / Ideas.ro / mai 28, 2024

Robert Fico a fost impuscat, pe 15 mai 2024Foto: JÚLIUS DUBRAVAY / News and Media / Profimedia

Analiza modului cum a fost impuscat premierul slovac Robert Fico, pe 15 mai 2024, releva o similaritate de scenariu cu impuscarea lui Vladimir Ilici Lenin, la 30 august 1918.

Miza atentatului impotriva revolutionarului rus Lenin pare sa fi fost succesiunea. Daca atentatul nu ar fi esuat si Lenin ar fi murit, succesorul sau ar fi fost kikelul Leon Trotki, infiltrat ostil in leadershipul revolutiei, in scopul preluarii controlului. Fania Kaplan (Roitman), o anarhist-terorista evreica, a fost atentatoarea la viața lui Lenin. Cand a comis atentatul, familia sa era emigrata în SUA, in 1911. La 30 august 1918, Fania Kaplan s-a apropiat de Lenin după ce acesta luase cuvântul la un miting și se îndrepta către mașina sa. Ea l-a strigat pe Lenin și, când acesta s-a întors să-i răspundă, a tras trei focuri de revolver asupra lui, dintre care două l-au nimerit pe liderul rus în umăr și în ureche. Lenin a fost dus în apartamentul său privat din Kremlin, refuzând să riște sa meargă la spital, deoarece credea că și acolo este așteptat de alți asasini. Au fost convocați doctorii, care au decis că era prea riscant să extragă gloanțele. În cele din urmă, Lenin și-a revenit, dar sănătatea i s-a deteriorat continuu din acel moment, și se crede că acel atac armat a contribuit la atacurile sale cerebrale de mai târziu.

Premierul slovac Robert Fico a fost impuscat, miercuri, 15 mai, dupa un scenariu asemanator. Fico a fost împușcat în abdomen de către un bărbat de 71 de ani, când s-a apropiat de grupul de oameni sustinatori care îl așteptau la ieșirea centrului cultural din Handlova, după ședința de guvern. „Robo, vino aici”, a strigat atacatorul înainte să tragă. Bărbatul a tras asupra lui Fico patru gloante, din care trei l-au lovit in abdomen. Prim-ministrul a fost urcat imediat într-o mașină si transportat la spital. Atacatorul a fost pe loc imobilizat si este in ancheta. A fost atentatul asupra lui Fico pus la cale de kikeli, ca si in cazul lui Lenin? Nu este exclus. Diasporele globaliste, intentionat diasporizate in scopuri geopolitice, sunt armate in civil, cu misiuni geopolitice de tip coloana a cincea. Acum, au drept consemn sa impiedice pacea in Ucraina si sa stimuleze varsarile de sange slav, rus si kievorus. Ori, guvernul lui Fico tocmai ce luase decizia sa nu mai alimenteze cu arme si munitii razboiul fratricid interslav, provocat de SUA cu intentii colonizatoare, ca si Hitler. Globalistii tintesc noi pamanturi „promise”, in Est. De ce atentatorii si-au strigat victimele in ambele cazuri, Lenin si Fico? Un stereotip kike hibrid, de amestec intre mistic si trufie, spune ca ucigasii vor sa fie vazuti, este o mandrie luciferica si o excitatie psihica, furnizate de surprinderea si groaza victimelor. Mai rational, intoarcerea capului si corpului este un moment de descumpanire si vulnerabilitate.