SUA cauta cameramani spioni in Rusia: Nimeni sa nu mai fie sluga la globalisti sau toti sa-i intoxice si deconspire, reproducand esecul Gershkovich

Fragmentarium Politic / Ideas.ro / aprilie 26, 2024

Globalistii nu s-au invatat minte in cazul esecului Evan Gershkovich, trimis spion in Rusia, acoperit ca jurnalist. Rusii l-au prins in flagrant si aruncat in inchisoare, 20 de ani.

Acum, SUA incearca din nou, cu recrutarea de cameramani. O companie media americană fără nume a dat un anunt ca angajeaza cameramani cu experiență de luptă pentru a lucra în Rusia, cu misiuni de a acoperi „operațiuni” misterioase.

Nimeni nu trebuie sa mai fie sluga evreilor, care se considera stapani globali. Ei cred ca ii pot  cumpara pe toti oamenii si transforma in slugi, cu banii lor blestemati. Arogantilor globalisti trebuie sa li se dea o serie de lectii usturatoare. Speta cu cameramanii ar putea sa fie una din aceste lectii drastice, prin infiltrare, intoxicare si deconspirare.

O companie media americană fără nume caută cameramani cu experiență de luptă pentru a lucra în Rusia pentru a acoperi „operațiuni” misterioase

Lasă un comentariu