Diasporele lui Israel, in misiuni ordonate si active de colonizare culturala a natiunilor: Tinta, pozitiile de influenta care sa le permita preluarea controlului

Fragmentarium Politic / Ideas.ro / mai 11, 2024

Numele Israel nu se refera numai la Statul Iudaic. Israel este un nume colectiv si generativ pentru toti evreii, fiind incluziv si pentru evreii din diaspore, din orice tara.

Sursa sociopatiei lui Israel este iudaismul, despre care exista multe denunturi si documentari istorice de o desavarsita acribie, care ii indoctrineaza pe adeptii sectei sale ca sunt o rasa aleasa de stapani globali, iar toate neamurile sclavii sai.

Consecinta si obligatia expresa a acestei indoctrinari anti-natiuni, transmise genealogic, este ca diasporele globaliste trebuie sa fie loiale exclusiv lui Israel, iar fata de națiunile si tarile in care rezideaza sa fie pradatori si subversivi.

Kikelii sunt agenti straini si armate in civil ale lui Israel, acoperiti cu cetatenia statelor unde traiesc ca minoritati de lux, dar opereaza malign. Ei sunt „coloana a cincea” sau „salvatorii” de serviciu in a prelua controlul, cand conjunctura geopolitica sau criza interna le este favorabila.

Diasporele lui Israel sunt permanent in misiuni de colonizare culturala, tintind pozitiile de influenta care sa le permita sa preia controlul. Asa se explica de ce in orice tara evreii se ingramadesc sa ocupe pozitii in politica, economie, media, educatie, literatura, cinematografie, teatru, muzica, pictura etc, iar o data ajunsi unde tintesc ii trag si pe alti evrei.

Kikelii au norme de convertiri, in functie de care sunt evaluati, si sarcini de a crea grupuri ostile din personalitati locale (corupte cu publicari si premii internationale controlate de evrei etc), si din indivizi din lumea interlopa. Nu in ultimul rand, kikelii contracteaza casatorii mixte in familii tinta si apoi isi imping sotul sau sotia in grupuri de subversiuni. Politicianul român Lucretiu Patrascanu, casatorit cu evreica Herta Schwamen, si artista plastică și folclorista romanca Lena Constante, casatorita cu evreul Harry Brauner sunt doar doua cazuri celebre cu consecinte personale dramatice pentru Patrascanu si Constante.

Vladimir Tismaneanu ii face o descriere exaltata si suprarealista lui Harry Brauner, ale carui pozitii influente de folclorist si etnomuzicolog, care studiaza codurile obiceiurilor si traditiilor romanilor in aceste domenii cultural-artistice, nu au fost intamplatoare. In mare parte, Harry Brauner le datoreaza Lenei Constante.

A trăit, a pătimit, a auzit iarba crescând: Despre Harry Brauner

Lasă un comentariu